Kesätöihin varastolle

Kesätöihin varastolle

Sijainti
Hämeenlinna
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Kaipaatko kesäksi kivaa tekemistä? Liity mukaan huippujengiin ja tee kesästä 2022 paras ikinä! Baronan kautta voit työllistyä erilaisiin logistiikka-alan tehtäviin. Hae heti, parhaat paikat viedään käsistä!

Työtehtävät

Kiinnostaisiko kesätyö siellä, missä tätä maailmaa oikeasti hallitaan – varastoissa? Logistiikan kesätöissä voit päästä trukin ohjaimiin tai vaikkapa verkkokaupan keräily- ja pakkaustehtäviin. Pääset siis keräämään hyvän palkan lisäksi arvokasta kokemusta yhdeltä toimivan yhteiskunnan tärkeimmistä aloista. Tarjolla päivätöitä, vuorotöitä ja vaikka pakkasvarastopaikkoja!

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, sillä uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle – jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja! Kuitenkin muutamat ominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

Sujuva suomen kielen taito

Valmius työskennellä läpi koko kesän kesäkuusta elokuuhun. Osassa töitä mahdollisuus aloittaa jo maaliskuun aikana!

Valmius työskennellä iltavuoroissa ja viikonloppuisin

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi.

Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on aina vähintään sen mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestämme! Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2022 elämäsi paras!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa