Kesätöitä baarityöntekijälle!

Kesätöitä baarityöntekijälle!

Sijainti
Joensuu
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
5.6.2022

Onko sinulla jo kokemusta baarityöskentelystä? Viikonlopputyöt ja iltatyöt on sinun juttusi? Jatka lukemista ihmeessä!

Etsimme asiakasyrityksellemme Joensuun keskustaan baarityöntekijää.

Edellytämme, että

  • olet täysi-ikäinen
  • sinulla on anniskelupassi
  • kokemusta baarityöskentelystä
  • hygieniapassi

Baarityöntekijänä tarvitset reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, intoa työskentelyyn ravintolassa uusien ihmisten kanssa ja erityisesti baariosaamista – osaat loihtia drinkit ja cocktailit. Toivomme, että olet erinomainen asiakaspalvelija ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta baarityöstä.

Jos tunnistat itsesi tästä, laita ihmeessä hakemus tulemaan!

Kyseessä on kesätyö ajalla touko-heinäkuu, määräaikaisella sopimuksella. Aloitus- ja lopetuspäivämäärät sovittavissa. Työvuoroja kertyy viikossa 2-3 päivää.

Työt on pääosin viikonloppuvuoroja, ilta -ja yötyötä.

Jos kiinnostuit, hae nyt!

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa