KESÄTYÖ - Aurinkolasimyyjä Silmäasemalle

KESÄTYÖ - Aurinkolasimyyjä Silmäasemalle

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
25.2.2024

Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Etsimme Silmäaseman tiimiin myynnin osaajaa, joka tukee tiimiä omalla esimerkillä ja reippaalla otteella. Tarjoamme sinulle paikan huipputiimissä, jossa asiat tehdään vahvalla asiantuntijuudella, suurella sydämellä ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Osaksi Silmäaseman huippujoukkuetta!

Silmäaseman aurinkolasimyyjänä kuulut tiiviiseen joukkueeseen, jossa työskentelee monipuolisesti näkemisen eri asiantuntijoita – optikoita, myyjiä, vastaanottohoitajia ja silmälääkäreitä. Keväällä ja kesällä aurinkolasisesonki edellyttää meiltä myös aurinkolaseihin erikoistunutta myyjää – tässä kohtaa sinä astut kuvaan! Aurinkolasimyyjänä pääset tutustumaan muotimaailman kuumiin aurinkolasitrendeihin ja auttamaan asiakastamme valitsemaan juuri hänen tarpeitaan parhaiten vastaavat aurinkolasit.

Käytännössä olet usein asiakkaiden ensikontakti myymälässämme. Tervehdit asiakkaita ja kartoitat heidän tarpeensa. Tämän jälkeen joko jatkat itse asiakkaan kanssa kohti aurinkolasihyllyä tai ohjaat hänet toisen näkemisen asiantuntijan pakeille.

Tarkemmin kuvattuna päiväsi koostuvat mm. näistä asioista:

• Aurinkolasien esittely ja myynti

• Asiakkaiden vastaanotto ja ajanvarausten tekeminen optikon ja silmälääkärin vastaanotolle

• Kassatyöskentely ja pientuotteiden myynti

• Saapuneiden silmälasien purkaminen ja ilmoittaminen asiakkaille

• Myymälän yleiset ylläpitotyöt

Tehtävässä alkuun sinua auttaa keskitetty perehdytysohjelmamme. Kevään ja kesän aikana pääset huolehtimaan omasta ammattitaidostasi ja ajan hermolla pysymisestä lukuisilla Silmäasema Akatemian kursseilla sekä myynti- ja asiakaspalvelukoulutuksissa.

Optinen maailma tarjoaa jatkuvasti uutta opittavaa, joten työssä et pääse tylsistymään. Palkkauksesi tulee kaupan TES:stä, minkä lisäksi sinulla on mahdollisuus myyntibonuksiin. Saat myös tuntuvat edut Silmäaseman tuotteista itsellesi ja perheellesi.

Ketä etsimme?

Tehtävässä voi menestyä monenlaisella taustalla. Voit olla esimerkiksi korkeakouluopiskelija tai uravaihtoehtoja pohtiva abiturientti. Tärkeintä kuitenkin on, että asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja yhteistyötaitosi kunnossa. Odotamme sinulta halua ja uskallusta kohdata uusia ihmisiä ja myydä heille alan parhaat tuotteet asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Aiemmasta myyntikokemuksesta on sinulle etua, mutta se ei ole ehdoton välttämättömyys. Toimialan tuntemisesta sinun ei tarvitse olla huolissaan – perehdytämme sinut optiselle alalle.

Haluamme turvata kaikille mukavan ja terveellisen työympäristön, joten huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Silmäasemalla pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Panostamme mm. työhyvinvointiin, kannustavaan palkitsemiseen ja oppimiseen. Meillä työskentelee maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää, lue lisää täältä.

Työsi tulee keskittymään pääasiassa yhteen tai kahteen myymälään, mutta toivomme sinun tarvittaessa liikkuvan myös naapurimyymälään avuksi.

Arvostamme mahdollisuutta aloittaa perehdytyksessä huhti-toukokuussa. Työt jatkuvat elokuun loppuun saakka. Keväällä voit esimerkiksi aloittaa pienemmillä tunneilla, mutta kesälle toivomme myymälästä riippuen pääsääntöisesti vähintään 30 tunnin viikkotuntimäärää. Onnistuneen kesän jälkeen työt voivat mahdollisesti jatkua kesän jälkeenkin, jolloin koulutamme sinut optiseksi myyjäksi.

Hae tehtävään pikimmiten!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja siksi toivomme, että ilmoitat kiinnostuksesi tehtävään pikimmiten! Rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen sisältyy videotehtävä, joten tarkkailethan sähköpostiasi.

Jos jokin jäi arveluttamaan, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä henkilöstökonsultti Miisa Teräkseen miisa.teras@barona.fi

Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Silmäasema Optiikka Oy
Silmäasema Optiikka Oy

Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija. Näemme kokonaiskuvan niin asiakkaamme kohtaamisesta ja hoidosta, kuin suomalaisten silmäterveydestä. Silmäaseman yli tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista hoitavat lähes miljoonaa asiakasta vuosittain. Silmäasemalla on lähes 150 optikkoliikettä ja silmälääkärikeskusta, 18 yksityistä silmäsairaalaa ja 7 julkisia silmäterveyspalveluita tarjoavaa yksikköä ympäri maan. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia.

Tutustu yritykseen