Kesätyö: Baaritarjoilija, Kemin Rantamakasiini
2 päivää sitten

Kesätyö: Baaritarjoilija, Kemin Rantamakasiini

Sijainti
Kemi
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
11.3.2024

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu joustava asiakaspalvelija? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Haluatko työskennellä tulevan kesän vaihtuvissa tilanteissa Kemin sisäsataman auringossa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti, sillä haemme baaritaitoista tarjoilijaa työskentelemään Kemin Rantamakasiinissa!

Vastuualueesi

Baaritarjoilijana toimit monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä Rantamakasiinissa Kemin rannan sisäsataman miljöössä huolehtien vieraiden janoisista suista!

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys ja reippaus ovat ominaisuuksia, joita toivomme sinulta löytyvän. Osaamisesi pohjana on alan koulutus - olet jo valmistunut tarjoilijaksi tai opiskelet ravintola-alalla – tai olet kartuttanut kokemusta vastaavissa tehtävissä toimiessasi.

Työskentelet tehokkaasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ja hoidat hommat aina kunnialla loppuun saakka. Olet huumorintajuinen, joustava sekä hyvällä paineensietokyvyllä varusteltu persoona, jolla on tekevä ote työntekoon. Aurinkoisen asenteesi lisäksi sinulta löytyy pelisilmää baarissa työskentelyyn ja perusdrinkitkin ovat jo hallussa.

Edellytämme Sinulta, että olet suorittanut hygienia- ja anniskelupassin ja, että olet vähintään 18-vuotias.

Tarjoamme sinulle

  • Määräaikaisen työsuhteen kesäkuun 2024 puolivälistä elokuun 2024 puoliväliin
  • Työtunteja on tarjolla 80 h t/ 3 viikkoon
  • Mukavan työporukan!
  • Ravintolan sekä Baronan henkilöstöedut

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia tietoturvasyistä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ravintola Rantamakasiini / Kemi
Ravintola Rantamakasiini / Kemi

Ravintola Pursiseura sijaitsee aivan meren rannalla, kauniissa Kemin sisäsatamassa. Viihtyisän ravintolan historia ulottuu aina vuoteen 1905, jolloin perustettiin Kemin Purjehdusseura. Nykyisellä paikallaan se on palvellut purjehtijoita ja ruokailijoita jo reilun 30 vuoden ajan. Pitkät perinteet purjehduksen parissa näkyvät ravintolan sisustuksessa ja merellinen tunnelma huokuu monipuolisesta menusta. Ravintolamme on merellisen tunnelmallinen, joka tarjoilee laadukasta ruokaa upeissa maisemissa. Ravintolan terasseilta ja ikkunoista avautuu uskomattoman kaunis maisema merelle. Sisäsatama on Kemin suosituin kohtaamispaikka kesällä ja Rantamakasiini on sen ehdoton helmi! Rantamakasiinin aurinkoisella kesäterassilla voit nauttia meren näkymistä, auringosta, hyvästä musiikista ja ystävistä. Makasiinin rento tunnelma takaa henkilökunnan sekä asiakkaiden viihtyvyyden. Terassilla voit nauttia virvoittavia juomia, kannuja, sangriaa, jäätelöä sekä maukkaita burgereita. Makasiinin listalta löydät street food tyyppistä ruokaa.