Kesätyö: Haalariharjoitteluun rakennusalalle
2 päivää sitten

Kesätyö: Haalariharjoitteluun rakennusalalle

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.7.2024

Oletko asenteella varustettu positiivinen tiimipelaaja, joka etsii paikkaa jossa voit suorittaa AMK haalariharjoittelun? Haluatko kehittyä, päästä mukaan huippujengiin ja saada kokemusta tulevaisuutta varten? Hae Baronalle haalariharjoitteluun!

Rivakka rutistus rakennusapulaisena? Siistejä suorituksia rakennussiivoojana?

Barona työllistää muun muassa rakennustyöntekijöitä ja -apulaisia, -siivoojia, lukuisille isoille ja pienemmille rakennustyömaille ympäri pääkaupunkiseutua. Mikä olisi sinun paikkasi haalariharjoittelun ajaksi?

Työpäiväsi ovat pääasiassa arkisin kello 7–15.30. Kesätyöt raksalla alkavat ja päättyvät joustavasti sen mukaan, miten olet käytettävissä. Työt työmailla vaihtelevat kestoltaan, eli saatat päästä tutustumaan useampaankin kohteeseen ja erilaisiin työtehtäviin.

Mitä odotamme sinulta:

Jotta voimme huolehtia turvallisuudestasi, edellytämme kaikilta raksan työntekijöiltä:

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka hankkimisessa autamme tarvittaessa.
  • Ajokortin ja auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi

Aiempaa kokemusta emme vaadi, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppija pääsee pitkälle! Työtehtäviä katsotaan aiemman kokemuksen ja koulutuksen mukaan, joten myös kokeneemmille tekijöille löydetään sopivia tehtäviä. Me Baronalla uskomme, että jokaisesta nuoresta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Kuitenkin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Fyysistä työtä pelkäämätön asenne. Raksalla liikutaan paljon päivän aikana, ja työ voi osittain olla raskastakin. Olethan valmis laittamaan itsesi likoon!
  • Tiimihenkisyys. Työmaalla töitä tehdään kimpassa eri kokoisissa porukoissa. Jokainen vaikuttaa siihen, että homma etenee.
  • Halu huolehtia turvallisuudesta. Raksalla työturvallisuus on jokaisen asia, ja siitä huolehditaan noudattamalla ohjeita, tekemällä tarkkaa työtä ja pitämällä ympäristö siistinä.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Kuullostaako hyvältä? Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, sillä parhaimmat paikat viedään nopeasti.

Lisätietoja paikasta antavat:

Jari Koskinen 050 353 0671, jari.koskinen@barona.fi

Kalev Kamlat 040 830 7602, kalev.kamlat@barona.fi

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa