KESÄTYÖ: Kerroshoitaja

KESÄTYÖ: Kerroshoitaja

Sijainti
Mikkeli, Mäntyharju, Juva
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
5.2.2023

Oletko joustava tiimipelaaja, joka tekee työnsä tarkasti ja huolellisesti? Saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme reippaita ja toimeliaita kerroshoitajia Mikkeliin Original Sokos Hotel Vaakunan siivousyksikköön kesäsesongin ajaksi!

Työ painottuu hotellihuoneiden siivoukseen ja puhtaanapitoon, joten tehtävänäsi on vastata siisteyden osalta myös asiakkaiden viihtyvyydestä. Kokemus siivousalalta on eduksesi, mutta ammattilainen sinun ei tarvitse olla. Perehdytämme sinut kerroshoitajan työtehtäviin.

Edellytämme sinulta

  • työtä pelkäämätöntä ja reipasta asennetta

  • oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa

  • suomen tai englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Töitä on tarjolla toukokuun ja elokuun lopun väliselle ajalle (60h/3vko), hakijan toiveet huomioon ottaen. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti päivävuoroihin viikon jokaisena päivänä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen keikkaluonteisesti kerroshoidon parissa.

Palkkauksessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta, kokemus ja osaaminen huomioiden.

Barona on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti. Baronan edut käytössäsi! Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden.

Kiinnostuitko?

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi linkin kautta jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta:

Jasmi Martikainen +358 50 416 6559 Arkisin klo 8.30-16.00.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jasmi Martikainen
Jasmi Martikainen