KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä Alepa Kellokoskelle, HOK-Elanto

KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä Alepa Kellokoskelle, HOK-Elanto

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
24.5.2022

Korttelin oma ALEPA! HOK-Elannon Alepa-ketjussa on noin 130 pienmyymälää ympäri pääkaupunkiseutua ja siellä työskentelee yli 1200 ystävällistä asiakaspalvelun ammattilaista. Alepassa on mukavat asiakkaat ja mahtavat työtiimit. www.alepa.fi

Tule meille korttelin omaan ALEPAAN kesätyöntekijäksi. Etsimme nyt kesätyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin 20-37,5/vko sopimuksella. Perehdytämme sinut myyjän tehtäviin, joten aikaisempi kokemus kaupan alasta ei ole välttämätöntä. Riittää kun sinulta löytyy hyvää fiilistä ja reipasta asennetta asiakaspalvelutehtäviin, mahdollisuutta työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa ja olet 18-vuotta täyttänyt kesätyön alkaessa.

Alepassa työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, paistopiste- ja kassatyö. Myymälöissämme ei ole yksintyöskentelyä.

Tarjoamme ammattitaitoisen esimiehen, mukavat ja tsemppaavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Huomioithan hyvät ilta- ja viikonloppulisät.

HUOM! Jos kesän duunit sujuu hyvin ja Alepan hommat maistuu, niin Alepassa on mahdollisuuksia työllistyä kesän jälkeen myös vakituisesti. Alepa-ketjussa on hyvät etenemismahdollisuudet.

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi .

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
HOK-Elanto Liiketoiminta Oy
HOK-Elanto Liiketoiminta Oy

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 600 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa. http://www.hok-elanto.fi