Kesätyö: Kokki, Keisarinsatama Kotka Kesä 2024

Kesätyö: Kokki, Keisarinsatama Kotka Kesä 2024

Sijainti
Kotka
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
26.2.2024

Haluaisitko työskennellä kesän luonnonkauniilla niemellä Kotkan Metsolassa, vain muutaman metrin päässä rantaviivasta meren äärellä paikassa, jossa Kymijoki ja Itämeri yhdistyvät? Oletko kerennyt jo kartuttamaan kokkaustaitojasi monipuolisissa alan hommissa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme A LA CARTE - KOKKI!

Etsimme ammattitaitoista A la Carte kokkia kesäksi 2024 Kotkaan Ravintola Keisarinsatamaan.

Työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiön työtehtävät, painopiste on A la Carte annosten sekä lounasruoan valmistuksessa. Katsomme eduksesi, jos olet tottunut työskentelemään vilkkaassa ympäristössä ja tiimityöskentely on sinulle luontaista.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja vauhdikasta työtä loistavan porukan ympäröimänä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman touko/kesäkuun aikana ja kestävät aina elokuuhun saakka!

Kesäkaudella tunteja on tarjolla 90h/3vko ja tulet työllistymään määräaikaisella työsopimuksella Baronan kirjoille. Lisäksi haemme joustavia keikkatyöntekijöitä Baronan kautta työskentelemään. Kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto.

Voit myös tulla kesätöihin eri kaupungista! Kotkan Opiskelija-asunnot Oy mahdollistaa tilapäisen asumisen kesätyöntekijöille Kotkassa keskeisellä sijainnilla; tässä on mitä mainioin tapa tulla historiallisiin maisemiin nauttimaan merikaupunki Kotkan kauniista kesästä!

Kuulostaako hyvältä? Älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa