KESÄTYÖ: Kokki Puutarharavintola Sarastro
3 päivää sitten

KESÄTYÖ: Kokki Puutarharavintola Sarastro

Sijainti
Savonlinna
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.6.2023

Hyvästä a la carte ruoasta ja palvelusta tunnettu puutarharavintola Sarastro Savonlinnassa etsii joukkoonsa KOKKEJA osaavaan joukkoonsa! Tule meille kesätöihin ainutlaatuiseen puutarhamiljööseen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sopimuksen mukaan kesäkuun puolesta välistä aina elokuun loppupuolelle asti.

Pääset hienossa miljöössä tekemään erinomaista á la cartea, hampurilaisia ja ennen kaikkea tarjoamaan unohtumattomia makuelämyksiä; rakastamme tyytyväisiä asiakkaitamme!

Haemme porukkaamme a la carte kokkeja. Rankkaa työtä keventää huumori sekä toisten auttaminen ja kannustaminen. Tehdään yhdessä Sarastrosta kesän mukavin matkailukohde!

Olet etsimämme tekijä, jos innostut aidosti asiakkaiden ilahduttamisesta, olet joustava ja jonka pinna kestää tehdä välillä pitkää ja kiireistä päivää vaihtelevissa työtehtävissä. On hienoa, jos sinulla on aiempaa kokemusta tai olet täysiverinen ammattilainen, mutta huomioimme myös ravintola-alan nousevat tähdet.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mahdollisuuden edulliseen majoitukseen Saimaan rannan ääreltä. Toivomme sinulta mahdollisuutta työskennellä kesäkuun puolesta välistä aina elokuun puoleen väliin saakka. Voimme myös räätälöidä sopimuksen tilanteesi mukana lyhyemmälle ajalle. Tunteja tarjolla myös tilanteesi mukaan. Työtä tehdään iltapainotteisesti maanantaista lauantaihin ravintolan aukioloaikojen mukaan.

Työssäsi tarvitset hygieniapassin sekä joko suomen tai englannin kielitaidon.

Laita hakemus tulemaan palkkatoiveineen pikaisesti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Joel Pulkkinen
Joel Pulkkinen