Kesätyö Myyjä

Kesätyö Myyjä

Sijainti
Kotka
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
6.2.2023

Haluaisitko työskennellä ihmisläheisessä työssä, jossa pystyt haastamaan itseäsi joka päivä? Toivoisitko mahdollisuutta tutustua erikoiskaupan tehtäviin? Olitpa sitten opiskelija, alan vaihtaja, kaupan alan konkari tai vaikka välivuotta viettävä työnhakija, meillä saattaa olla juuri sinulle sopivaa työtä tarjolla. Hae mukaan Kotkan Clas Ohlsonin kesätyöntekijäksi!

Myyjänä toimit tärkeässä roolissa varmistamassa, että asiakkaiden myymäläkokemus on positiivinen. Työskentelet päivän aikana myymälän erilaisissa tehtävissä. Työhösi kuuluu pääsääntöisesti asiakaspalvelua kassalla, mutta myös muut myymälän tehtävät kuuluvat työnkuvaasi kuten tuotteiden hyllytys sekä muita esillepanoon ja saatavuuteen liittyviä tehtäviä sekä myymälätilan siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtimista.

Työ on osa-aikaista työtä, eli pystymme lupaamaan 20 h/vko tuntimäärää, tunteja voi ajoittain olla enemmänkin. Työtä on tarjolla sekä aamuun että iltaan ja niin arkipäiville kuin viikonlopuillekin.

Työt alkavat toukokuussa ja päättyvät elokuussa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten haethan pian.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Anne Kankaanpää
Anne Kankaanpää
Clas Ohlson Kotka

Clas Ohlson on kansainvälinen vähittäiskauppaketju. Päivittäin noin 5000 työntekijää yli 232 myymälässä ja toimistoilla neljässä maassa auttaa ja innostaa ihmisiä tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan joka päivä. Suomessa Clas Ohlsonilla on 42 myymälää sekä verkkokauppa. Lisätietoja yritys.clasohlson.fi.