KESÄTYÖ: Myymälätyöntekijä Puruveden Savukala Oy:lle Kesälahdelle

KESÄTYÖ: Myymälätyöntekijä Puruveden Savukala Oy:lle Kesälahdelle

Sijainti
Kitee, Parikkala, Savonlinna, Joensuu, Tohmajärvi
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2024

Hei sinä asiakaspalveluhenkinen, iloinen tiimipelaaja. Tässä sinulle kesätyöpaikka!

Haemme asiakkaallemme PURUVEDEN SAVUKALA OY iloista ja asiakaspalveluhenkistä KESÄTYÖNTEKIJÄÄ myymälätyöntekijän tehtävään 3.6.-30.9.2024 väliselle ajalle.

Työtehtävänäsi on toimia tehtaanmyymälän myyjänä. Työnkuvasi koostuu myymälään saapuvien asiakkaiden palvelusta sekä kassatyöskentelystä. Lisäksi sähköisten järjestelmien kautta tulevien tilausten käsittelystä, keräilystä, pakkaamisesta ja rahtiasiakirjojen täyttämisestä.

Työtehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa. Muiden kielin osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä vaaditaan hygieniapassi.

Sinulta toivotaan iloista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kiinnostusta erilaisten tietoteknisten laitteiden käyttöön. Kassa- ja tilauskäsittelyjärjestelmien käyttö perehdytetään, joten sinulla ei tarvitse olla suoranaista aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: Työtunnit 37,5h/vko, työvuorot ovat 06:00-13:30 sekä 10:00-17:30. Lauantaityötä voi olla 1-2krt/kk.

Palkkaus: Elintarviketeollisuuden TES

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. KESÄTYÖTÄ tarjolla 3.6. - 30.9.2024 väliselle ajalle.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Baronan Rekrytointi, applicantsupport@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointi
Baronan rekrytointi
Puruveden Savukala Oy
Puruveden Savukala Oy

Puruveden Savukala on Kesälahdella sijaitseva perheyritys. 30 vuoden kokemuksella jalostamme järvikaloja sekä kirjolohituotteita tehtaanmyymäläämme, ravintoloihin sekä kauppojen hyllyille ja palvelupisteille. Tuotteiden hyvä laatu ja turvallisuus ovat meille tärkeitä asioita. Haluamme tarjota kalatuotteita joissa ei ole käytetty ylimääräisiä säilöntä -tai lisäaineita. Suolaamme kalat karkealla merisuolalla ja savustus tapahtuu aidolla leppäsavulla. Meistä on hienoa, että tällä hetkellä kaikki kalamme ovat suomalaista ja suomessa valmistettu. Järvikalat tulevat puhtaista lähialueemme järvistä kuten Puruvesi ja Pyhäjärvi.