Kesätyö: Rakennusala Uusimaa
2 päivää sitten

Kesätyö: Rakennusala Uusimaa

Sijainti
Vantaa, Helsinki, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.7.2024

Oletko hyvällä asenteella varustettu tiimipelaaja ja haluat tehdä kesästä 2024 mahtavan? Haluatko kehittyä, päästä mukaan huippujengiin ja saada kokemusta tulevaisuutta varten? Hae tässä tapauksessa Baronalle kesätöihin!

Rivakka rutistus rakennusapulaisena? Makealta maistuvia maalarihommia? Siistejä suorituksia rakennussiivoojana?

Barona työllistää muun muassa rakennustyöntekijöitä, -apulaisia, -siivoojia, maanrakennustyöntekijöitä ja maalareita lukuisille isoille ja pienemmille rakennustyömaille ympäri pääkaupunkiseutua. Mikä olisi sinun paikkasi kesälle 2024?

Työtehtäviä katsotaan myös aiemman kokemuksen ja koulutuksen mukaan, joten myös kokeneemmille tekijöille löydetään sopivia tehtäviä.

Työt rakennusalalla:

Työpäiväsi ovat pääasiassa arkisin kello 7–15.30. Kesätyöt alkavat ja päättyvät joustavasti sen mukaan, miten olet käytettävissä. Työt työmailla vaihtelevat kestoltaan sekä tehtäviltään, eli saatat päästä tutustumaan useampaankin kohteeseen ja erilaisiin työtehtäviin.

Sinulla on huippumahdollisuus jatkaa töitä myös kesän jälkeen!

Mitä edellytämme hakijalta:

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka hankkimisessa autamme tarvittaessa.
  • Ajokortin ja auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi.

Aiempaa kokemusta emme vaadi, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppija pääsee pitkälle! Me Baronalla uskomme, että jokaisesta nuoresta voi "can do" -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Kuitenkin muutamat ominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Fyysistä työtä pelkäämätön asenne. (Raksalla liikutaan paljon päivän aikana, ja työ voi osittain olla raskastakin. Olethan valmis laittamaan itsesi likoon tehtävästä riippuen!)
  • Tiimihenkisyys. (Työmaalla töitä tehdään kimpassa eri kokoisissa porukoissa. Jokainen vaikuttaa siihen, että hommat etenee.)
  • Halu huolehtia turvallisuudesta. (Raksalla työturvallisuus on jokaisen asia, ja siitä huolehditaan noudattamalla ohjeita, tekemällä tarkkaa työtä ja pitämällä ympäristö siistinä.)

Mitä tarjoamme sinulle?

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti!

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jari Koskinen
Jari Koskinen
Emme käsittele sähköpostilla / viestillä tulleita hakemuksia.050 353 0671jari.koskinen@barona.fi