Kesätyö Tuotantotyöntekijöitä, Loval Oy

Kesätyö Tuotantotyöntekijöitä, Loval Oy

Sijainti
Loviisa, Kotka, Pyhtää, Lapinjärvi, Porvoo
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.4.2023

Oletko reipas, oppimishaluinen ja haluaisit tehtävään mihin ei vaadita erillistä koulutusta? Haetko töitä kesäksi tai pidemmäksi aikaa? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme tekijä Loval Oy:n tuotannon tehtäviin.

Haemme nyt Lovalille Loviisaan tekijöitä erilaisiin tuotannon kokoonpanotehtäviin. Työtehtävät ovat erilaisia sähkövastuksien valmistukseen liittyviä kokoonpanotehtäviä. Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan kokemusta vastaavista tehtävistä sillä kaikkiin tehtäviin annetaan kattava perehdytys. Osa tehtävistä tehdään käsin ja osa koneavusteisesti. Tehtävissä hyvin pärjätessä sinulla voi olla tulevaisuudessa mahdollisuus siirtyä monipuolisempiin tehtäviin. Käy katsomassa esittelyvideo Lovalin tehtävistä:

https://www.youtube.com/watch?v=HaBvdly37KM&t=40s

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työ on kokoaikaista. Töitä tehdään 3-vuorossa. Tehtävissä menestyminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa sekä halua oppia uusia tehtäviä ja kykyä tehdä myös pikkutarkkaa työtä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Anne Kankaanpää
Anne Kankaanpää
Loval Oy
Loval Oy

Vuonna 1960 perustettu Loval Oy on kasvanut merkittäväksi lämmityskomponenttien valmistajaksi ja työllistää nykyisin lähes 300 henkilöä. Loval Oy on ollut vuodesta 1995 lähtien osa ruotsalaista Nibe Industrier- ryhmää. Yli 80 % Lovalin tuotteista menee vientiin ja päävientimaita ovat Saksa, Ruotsi, Sveitsi ja Iso-Britannia. Lämmitysvastuksia, lämmönsiirtimiä ja kokonaisia lämmitysratkaisuja viedään myös maailmanlaajuisesti. Vuosikymmeniä kestäneen toimintamme aikana olemme kehittäneet ydinosaamistamme ja laajentaneet toimintaamme menestyksekkäästi myös monille uusille tuotealueille kuten BioScience -, Laboratory- ja Medical-laitteet. Pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpito perustuu jatkuvaan kehittämiseen, innovatiiviseen toimintaan ja optimoituihin teknisiin ratkaisuihin.

Tutustu yritykseen