Kesätyö: Vaatemyyjä, Texpörssi Rauma

Kesätyö: Vaatemyyjä, Texpörssi Rauma

Sijainti
Rauma
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.5.2024

Oletko kesätöitä vailla? Oletko reipas, myyntihenkinen ja viihdyt ihmisten parissa? Haluatko työskennellä vaatealan yrityksessä Rauman keskustassa? Etsimme vaatemyyjää kesätöihin RaumanTexpörssiin!

Texpörssi etsii aurinkoisia asiakaspalvelijoita vaateliikkeeseensä kesäksi. Työt alkavat kesäkuun alussa ja toivomme sinun työskentelevän elokuun puoliväliin asti. Toivomme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelualalta. Kokemus ja kiinnostus vaatteiden myynnistä katsotaan eduksi.

Asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu on tärkeää ja toivomme sinulla olevan silmää suositella eri tuotteita ja asukokonaisuuksia.

Toivomme löytävän iloisen ja huumorintajuisen lisän työyhteisöön. Tehtävässä menestyminen edellyttää täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa.

 Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit meiille oikea henkilö!

Työtunteja on tarjolla minimissään 15h /vko. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Palkkaus Kaupan alan TES.

Laitathan hakemuksesi pian Baronan rekrytointijärjestelmän kautta, niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin. Käsittelemme vain järjestelmään kautta tulleet hakemukset. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri sinä sopisit lisäksi tiimiä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointi
Baronan rekrytointi
Rauman Texpörssi Oy

Texpörssi on vuonna 1982 perustettu vaateliike, joka toimii sekä Porissa että Raumalla. Ydinosaamistamme ovat aikuisten (40+v.) naisten ja miesten vaatteet, ja pyrimme koko ajan parantamaan valikoimaamme asiakkaiden makuun ja tarpeeseen sopivaksi.