Kesätyö: Varastotyöntekijä, Uusimaa

Kesätyö: Varastotyöntekijä, Uusimaa

Sijainti
Vantaa, Espoo, Kerava, Tuusula, Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.2.2024

Haluatko kokea, kuinka maailmaa oikeasti hallitaan? Meillä on avoinna kesätyöpaikkoja logistiikan parissa, missä pääset mukaan varastotoiminnan sydämeen. Täällä voit esimerkiksi astua trukin ohjaimiin tai sukeltaa tuotteiden keräily- ja pakkaustehtäviin, luoden samalla arvokasta kokemusta yhdestä yhteiskunnan tärkeimmistä aloista. Tarjoamme päivätöitä, vuorotyömahdollisuuksia ja jopa mielenkiintoisia pakkasvarastopaikkoja!

Mitä odotamme sinulta:

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle – jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja! Kuitenkin muutamat ominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Valmius työskennellä läpi koko kesän kesäkuusta elokuuhun (osassa paikoista töitä on tarjolla jopa toukokuusta syyskuuhun)
  • Valmius työskennellä aamu - ja iltavuoroissa sekä viikonloppuisin
  • Mahdollisuus kulkea töihin autolla, koska osa työpaikoista sijaitsee haastavien julkisten yhteyksien päässä
  • Valmius työskennellä tarvittaessa myös viileässä ja/tai pakkasessa
  • Trukinajotaito

Toivomme lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja että olet täysi-ikäinen.

**Tarjoamme sinulle: **

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on aina vähintään sen mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestämme! Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2024 elämäsi paras!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointitiimi
Baronan rekrytointitiimi