Kesätyöntekijä Addcomp Oy:n varastolle

Kesätyöntekijä Addcomp Oy:n varastolle

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Työpaikka mukavassa työporukassa ja siistissä työympäristössä? Mitä muuta voisi kesätyöntekijä työpaikaltaan toivoa? Lue työpaikkailmoitus ja hae mukaan tähän viihtyisään kesätyöpaikkaan!

Kesätyöt alkavat joustavasti omien aikataulujesi mukaan toukokuun loppupuolella ja kestävät elokuulle. Töitä tehdään arkisin päiväsaikaan klo 7–17 välillä ja töihin on mahdollista tulla liukuvalla työajalla. Addcomp sijaitsee Vantaan Viinikkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kesätyöntekijänä Addcompilla pääset työskentelemään kokemuksesi ja innokkuutesi mukaan monipuolisissakin varaston eri tehtävissä. Työnkuva pitää sisällään erilaisten pientavaroiden automaatiokeräilyä, hyllytystä sekä asiakkaille lähtevien tuotteiden pakkaamista.

Hakemamme kesätyöntekijä on oma-aloitteinen, reipas ja tekee työtä pilke silmäkulmassa. Työ on tarkkuutta vaativaa, joten tarkka työote on iso plussa hakemaltamme kesätyöntekijältä. Palkkaa maksetaan Kaupan työehtosopimuksen mukaan alkaen 12,21 €/h.

Hae mukaan tähän mahtavaan työpaikkaan pikimmiten!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Addcomp Oy
Addcomp Oy

Addcomp Oy on ruotsalaisen pörssiyhtiön, Addtech AB:n omistama palveluyritys. Tuotamme konsernin taloushallinnon ja logistiikan toimintoja konserniin kuuluville yhtiöille. Uusi konttori ja automatisoitu varastomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, kehä III:n äärellä Vantaalla. Laiterakennuksen valmistajat ja automaation asiakkaat kautta Suomen tuntevat meidät palvelevasta, ammattitaitoisesta henkilökunnasta.

Tutustu yritykseen