Kesätyöntekijä, asiakaspalvelu, myynti ja kauppa, Vaasa

Kesätyöntekijä, asiakaspalvelu, myynti ja kauppa, Vaasa

Sijainti
Vaasa, Laihia, Isokyrö
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Tehdäänkö yhdessä kesästä 2023 paras kesä ikinä? Oletko reipas ja positiivinen tiimipelaaja, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Haluatko oppia uusia taitoja, päästä mukaan ammattitaitoiseen huippujengiin ja saada monipuolista kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä myynnin ja kaupan alalta? Hae Baronalle kesätöihin!

Työtehtävät

Kesä kaupan kassalla? Hevihyllyttäjäksi hellettä pakoon? Tulevaisuuden tukivelhoksi teleoperaattorille? Meiltä löydät parhaat asiakaspalvelu sekä myynnin ja kaupan alan kesäduunit niin päivittäistavarakaupan kuin erikoiskaupankin aloilta.

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa työkokemusta alalta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia uutta pääsee pitkälle. Kaikista tärkeintä on kuitenkin timanttinen asenne – olethan innokas oppimaan uutta ja kehittämään taitojasi. Me Baronalla uskomme, että jokaisesta voi can do –asenteen avulla kasvaa tulevaisuuden ammattitaitoinen huippuosaaja!

Näitä ominaisuuksia arvostamme erityisesti:

  • Joustavuus. Ilta- ja viikonlopputyöt ovat myynnin ja kaupan alalla yleisiä. Myös aamu- ja yötyöt ovat mahdollisia.
  • Täysi-ikäisyys. Myynnin ja kaupan alalla paikkoihin etsitään yleensä vähintään 18 vuotta täyttäneitä tekijöitä. Yli 16-vuotiaille voi löytyä hyllytystehtäviä.
  • Myyntihenkisyys ja asiakaslähtöisyys. Olethan kärsivällinen ja hyvä tyyppi, jonka hymy pysyy huulilla myös haastavissa ja kiireisissä tilanteissa.
  • Kielitaito. Myynnin tehtäviin etsimme suomen ja ruotsin kielen osaajia, joilta asiakaspalvelu luonnistuu myös englanniksi.
  • Mahdollinen aiempi työkokemus kassajärjestelmien käytöstä tai Veikkaus-osaaminen on kassatehtävissä ehdoton plussa!

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi. Baronan työntekijänä sinulla on halutessasi mahdollisuus työskennellä joustavasti useassa eri paikassa ja löytää viihtyisä työporukka ja työympäristö.

Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme aina alan voimassa olevaa työehtosopimusta.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, parhaat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänäjo tänään ja tee kesästä 2023 elämäsi paras!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Matilda / Barona Vaasa
Matilda / Barona Vaasa