Kesätyöntekijä Herkkutorille, K-Supermarket Tarmola 30h

Kesätyöntekijä Herkkutorille, K-Supermarket Tarmola 30h

Sijainti
Porvoo
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2023

Haetaan kesätyöntekijöitä upeaan K-Supermarket Porvoon rentoon ja hauskaan työpaikkaan Herkkutorille!

Etsimme K-Supermarket Tarmolan herkkutorille kesätyöntekijöitä. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tuleviin tehtäviisi, mutta toivomme aikaisempaa kokemusta ruoan käsittelystä. Voit olla jo kokenut kaupan herkutorin konkari tai vaikka hyvällä asiakaspalveluasenteella varustettu kokki tai ravintola-alan opiskelija.

Työtehtävässä odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta otetta työhön. Työtehtävät pitävät sisällään lihan- ja kalan käsittelyä ja leikkaamista. Arvostamme myös ruotsinkielen osaamista, mutta ei välttämättömyys.

Työtä tehdään kaupan aukioloaikojen puitteissa ma-pe klo 6-22 la klo 7-22 ja su klo 9-22. Kyseessä on keästyö ja haemme työntekijöitä toukokuusta elokuun loppuun tai kesäkuusta syyskuun puoliväliin. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Pääset toimimaan kaupan alan monipuolisessa ympäristössä, ja tulet tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. K-Supermarket Tarmola haluaa tarjota työntekijöille viihtyisän työilmapiirin ja pitävät huolen, että pääset hyvin mukaan alusta asti.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30-37,5h/viikko
  • Työsuhdemuoto: Kesätyö
  • Palkkaus: Kaupan TES

Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Vastaathan myös lomakkeella olevaan videokysymykseen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Nita Stenman / Pt-kaupan rekrytointitiimi
Nita Stenman / Pt-kaupan rekrytointitiimi
Yhteydenotot ja kysymykset pt-kauppa@barona.fi /Puhelut arkisin ma-to klo 9-15 +358 44 460 2098pt-kauppa@barona.fi