Kesätyöntekijäksi Danfossille

Kesätyöntekijäksi Danfossille

Sijainti
Lappeenranta, Imatra
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.2.2023

Kiinnostaisiko kesätyö modernissa ympäristössä tulevaisuuden teknologian parissa? Etsimme Lappeenrantaan Danfoss Editron Oy:lle kesätyöntekijöitä.

Danfoss Editron on keskittynyt sähköisen voimansiirron tuotteisiin ja Lappeenrannassa niin kehitetään, testataan kuin valmistetaankin tuotteita liittyen sähköiseen voimansiirtoon. Tuotteita sovelletaan niin maa- kuin meriliikenteessä, mutta mukaan mahtuu myös muita tuotteita. Työssä rakennetaan siis moderneja laitteita siistissä työympäristössä ammattitaitoisten ja innostavien työkavereiden kanssa. Kesätyö tarjoaa tekijälleen vaihtelevia ja kiinnostavia tehtäviä huipputekniikan parissa sekä positiivisen ja innostavan työtiimin. Danfossin tuotantotilat sijaitsevat Lappeenrannan keskustan tuntumassa, joten ne on helppo saavuttaa esimerkiksi julkisella liikenteellä.

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi tekniikan alaa opiskelevalle, mutta tekniikan alan koulutustausta ei ole edellytys. Jokainen työntekijä saa kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Tärkeimmät ominaisuutesi työntekijänä ovat hyvä asenne, halu oppia uutta sekä oma-aloitteisuus.

Odotamme sinulta valmiutta tehdä vuorotyötä. Työt alkavat käytettävyytesi huomioiden. Kerrothan siis hakemuksessa käytettävyydestäsi.

Kuulostaako sopivalta työltä juuri sinulle? Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut helmikuussa ja ensimmäiset työntekijävalinnat tehdään jo talven aikana. Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen itsenäisesti tehtävällä videohaastattelulla.

Voit tutustua kokoonpanijan työhön ja Danfossin Vaasan tuotantoon tästä videosta: https://youtu.be/YLUBKG2I4v4

Tahdotko tietää lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Kekki, 050 408 5163

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
DANFOSS
DANFOSS

Danfoss kehittää tekniikoita, joilla voidaan tulevaisuudessa tehdä enemmän vähemmällä. Danfoss vastaa jatkuvasti kasvussa oleviin tarpeisiin infrastruktuurin, ruokahuollon, energiatehokkuuden ja ilmastoystävällisten ratkaisujen osalta. Danfossin tuotteita ja palveluita käytetään mm. jäähdytyksessä, ilmastoinnissa, lämmityksessä, moottoreiden ohjauksessa ja liikkuvissa laitteistoissa. Danfoss on aktiivinen toimija myös uusiutuvan energian sekä kaupunkien ja kaupunkiyhteisöjen kaukolämpöinfrastruktuurin alalla. Danfoss-konserni työllistää 40 000 henkilöä kaikkialla maailmassa ja palvelee asiakkaita yli 100 maassa. Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli 7,5 miljardia euroa. Danfossin pääkonttori sijaitsee Tanskan Nordborgissa, ja Suomen-toimipisteet ovat Helsingissä, Lappeenrannassa, Tampereella ja Vaasassa

Tutustu yritykseen