Kesätyöntekijäksi teollisuuden tehtäviin

Kesätyöntekijäksi teollisuuden tehtäviin

Sijainti
Kuusamo, Taivalkoski, Posio
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.3.2024

Onko asenteesi kohdillaan, olet positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä kesästä 2024 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä, päästä mukaan huippujengiin ja saada kokemusta tulevaisuutta varten? Hae Baronalle kesätöihin!

Työtehtävät

Haemme skarppeja tekijöitä teollisuuden monipuolisiin tehtäviin asiakkaillemme koillismaan alueelle. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi puuteollisuuden eri tehtäviä – ota oma paikkasi jättämällä hakemus!

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Me Baronalla uskomme, että jokaisesta nuoresta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Kuitenkin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Täysi-ikäisyys. Etsimme lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä. Voit olla vaikkapa 2. asteen ammatillisesta oppilaitoksesta valmistunut tai jatko-opintojen aloitusta odottava.
  • Palo teknisiin askareihin. Jos huolto- ja korjaushommat saavat näppisi polttelemaan, voisit viihtyä teollisuuden töissä.
  • Tekniset opinnot. Opiskelet teknistä alaa kuten tuotanto-, kone- tai sähkötekniikkaa tai olet ammattikorkeakoulun 1.–2. vuoden opiskelija.
  • Skarppi mieli, tarkat kädet. Teollisuuden hommissa arvostetaan näppäriä, ajattelevia ja aikaansaavia tekijöitä. Parhaille on tarjolla mahdollisuus jatkoon esimerkiksi opintojen ohella.
  • Valmiina joustaviin työvuoroihin. Suurin osa teollisuuden töistä tehdään 2- tai 3-vuorotyössä.
  • Suomen kielen taito
  • Ajokortti. Joissain tehtävissä edellytetään ajokorttia.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2024 elämäsi paras!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa