Kesätyöntekijäksi yövuoroon varastoon Mäntsälään

Kesätyöntekijäksi yövuoroon varastoon Mäntsälään

Sijainti
Mäntsälä
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.3.2023

Kiinnostaako sinua kesätyö logistiikan parissa? Haluaisitko päästä tekemään liikunnallista työtä säännöllisessä yövuorossa?

Etsimme nyt varastotyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin suureen logistiikkakeskukseen Mäntsälään. Mikäli sinua kiinnostaa työskentely varastotehtävissä kesän ajan, tämä paikka voi olla juuri sinua varten! Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi lähettämötyötä sekä äänikeräilyä. Tehtäviin ei vaadita aiempaa työkokemusta, sillä työ on tekemällä opittavissa. Järjestämme myös kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin!

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisia logistiikka-alan työpaikkoja kaikenikäisille työnhakijoille läheltä Mäntsälän keskustaa sekä kaikki suuren työnantajan edut. Kyseisessä työpaikassa tulet työskentelemään Baronan oman työnjohdon alaisuudessa muiden Baronalaisten joukossa. Kaikki työntekijämme saavat kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, luotettavan palkanlaskennan, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen työhön. Logistiikkakeskuksen työnjohtomme ja HR-yksikkömme ovat työntekijöiden tukena koko työsuhteen ajan ja tarjoavat apua työelämän haasteisiin.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että voisit aloittaa työt esimerkiksi huhti- tai toukokuun aikana ja jatkaa töissä ainakin elokuuhun saakka. Työvuorot ovat säännöllisessä yövuorossa klo 22-6. Hyvin työt hoitaneena myös pitkäaikainen työsuhde on mahdollista.

Aiempaa työkokemusta varastoalalta ei vaadita, vaan työssä pärjää reippaalla asenteella, normaalilla fyysisellä kunnolla sekä halulla oppia uutta. Kaikkien työntekijöidemme tulee olla täysi-ikäisiä työsuhteen astuessa voimaan.

Jos kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi meille heti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa