Kesätyöntekijöitä, Food Market Herkku Helsinki

Kesätyöntekijöitä, Food Market Herkku Helsinki

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
24.5.2022

Food Market Herkku on Suomen ensimmäinen Food Market, ruokakeidas, jossa hyvää ruokaa ja puhtaita raaka-aineita rakastetaan. Herkun inspiraationa toimi suurkaupunkien kauppahallit, katuruoka ja uusimmat ruokatrendit. Meitä herkkulaisia yhdistää intohimo ruokaan. Kun työtä tehdään sydämellä, se näkyy palvelussa.

Helsingin Keskustan Food Market Herkussa olisi tarjolla mitä herkullisempia kesätöitä!

Haemme Keskustan Herkkuun kesätyöntekijöitä kassatyöhön. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentely, asiakaspalvelu sekä muita mahdollisia kaupan tehtäviä. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, mutta tulet työskentelemään Keskustan Herkun toimipisteessä.

Työtehtävän tiedot:

  • Kesto: 13.6.-28.8.
  • Sopimustunnit: 20h/vko

Toivomme sinulta valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, ystävällisyyttä ja reipasta työotetta. Aikaisempi kokemus kassalla työskentelystä katsotaan eduksi, mutta koulutamme sinut tarvittaessa työtehtäviin.

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Tehtävässä vaaditaan täysi-ikäisyyttä sekä sujuva suomen kielen osaaminen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemusta mahdollisimman pikaisesti. Käymme hakemuksia läpi ja teemme valintoja jo hakuaikana. Vastaathan hakulomakkeella olevaan videokysymykseen!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Kaupan rekrytointi
Barona Kaupan rekrytointi