Kesätyöntekijöitä kaapelituotantoon Reka Kaapeli Oy Riihimäki

Kesätyöntekijöitä kaapelituotantoon Reka Kaapeli Oy Riihimäki

Sijainti
Riihimäki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Haemme kesäksi 2023 asiakkaallemme Reka Kaapeli Oy:n Riihimäen yksikköön kesätyöntekijöitä erilaisiin tuotannon tai logistiikan tehtäviin.

Omalla työpanoksellasi olet mukana varmistamassa tuotteiden vaatimustenmukaisen laadun sekä tehokkaan tuotannon. Voimme työllistää tekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin. Ensimmäiset kesätyöntekijät voivat aloittaa jo keväällä ja työskennellä pidemmälle syksyyn. Tuothan hakemuksessasi esille aikavälin, milloin olet käytettävissä tehtävään.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn vastuullisessa yrityksessä. Tulet saamaan kokemusta nykyaikaisesta teollisuustyöstä sekä mukavan työyhteisön. Työskentelysi voi olla muutamasta kuukaudesta yli puoleen vuoteen, sijoittuen pääsääntöisesti huhti-syyskuun ajalle. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta positiivista ja vastuullista työotetta, halua toimia teknisten laitteiden parissa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä emme vaadi, sillä saat työhösi kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Eduksesi haussa luetaan aiempi tuotantotyökokemus. Tehtävä edellyttää yli 18 vuoden ikää ja valmiutta vuorotyöhön esim. keskeytymätön ja keskeytyvä kolmivuoro, mutta myös muita vuoromalleja on käytössä.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi ja CV:si Baronalle alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakemusvaiheessa ja teemme valintamme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Janne Tanhua-Tyrkkö
Janne Tanhua-Tyrkkö
Haethan tehtävää oheisen linkin kauttajanne.tanhua-tyrkko@barona.fi
Reka Kaapeli Oy
Reka Kaapeli Oy

Reka Kaapeli Oy on kuulunut yli 60 vuotta kaapeliteollisuuden eturiviin. Toimitamme kestäviä ja laadukkaita kaapeliratkaisuja uusiutuvaan energiantuotantoon, verkonrakennukseen, teollisuuteen sekä asuin- ja toimistorakentamiseen. Kaikki kaapelimme valmistetaan Suomessa vihreällä energialla.

Tutustu yritykseen