Baronan avoimet kesätyöpaikat 2023

Baronan avoimet kesätyöpaikat 2023

Kesätöiden hakeminen on helpompaa kuin koskaan! Vain yksi hakemus riittää: voit hakea kaikkia Baronan kesätyöpaikkoja helposti yhdellä hakemuksella! (English only? Check out our summer jobs!)

Etkö usko? Homma toimii näin

Selvä se – haen heti!

Kaikki kesätyöpaikat – yksi hakemus

Maailma on avoin! Baronan kautta voit löytää oman kesätyösi kukkakaupan myyjänä, kesäkahvilan baristana, kylmävaraston keräilijänä tai vaikka tilitoimiston HR- tai markkinointihommista. 

Nyt voit hakea kaikkia Baronalla auki olevia kesätöitä yhden hakemuksen taktiikalla – kerro, mitkä alat ja tehtävät sinua kiinnostavat, niin me teemme parhaamme auttaaksemme sinua löytämään täydellisen matchin satojen mahdollisuuksien joukosta!

Asenne ja into riittää – muu on plussaa!

Kokemuksesta ja taidoista voi totta kai olla hyötyä, mutta reippaalla asenteella ja innokkuudella pääset pitkälle! Tärkeintä on, että asenne on kunnossa ja haluat oppia uutta. 

Jos haluat tietylle alalle tai tiettyyn työpaikkaan, joistakin taidoista tai asioista voi olla sinulle apua. Tässä esimerkkejä asioista, jotka saattavat helpottaa kesätöiden löytymistä:

  • Olet valmis työskentelemään kesäkuun alusta elokuun loppuun tai jopa toukokuusta syyskuun puolelle
  • Osaat sujuvasti suomea, ja ehkä myös englantia
  • Olet valmis työskentelemään iltavuoroissa ja viikonloppuisin
  • Sinulla on kokemusta jollakin alalla yleisten tietojärjestelmien käytöstä
  • Pystyt tarvittaessa liikkumaan työmatkoja esimerkiksi omalla autolla tai polkupyörällä sellaisiin paikkoihin, joihin julkiset liikenneyhteydet ovat heikot

Mutta tosiaan: asenne ratkaisee! Kerro siis hakemuksessa itsestäsi, tavoitteistasi ja taidoistasi niin tarkasti kuin osaat.

Oletko 16–18-vuotias? Voit ehdottomasti hakea meille, mutta suurimpaan osaan työpaikoista voimme valita vain täysi-ikäisiä. Alle 16-vuotiaille meillä ei valitettavasti ole lainkaan työmahdollisuuksia tänä kesänä.

Hyvältä kuulostaa – haen heti!

Tässähän näitä on... kesätöitä. Tätäkin kautta saa hakea!

Erotinviiva

Katso vinkit kesätyön hakuun

Vinkit uuden duunin pelisääntöihin
Vinkit uuden duunin pelisääntöihinAjoissa duuniin, kännykkä kiinni ja palkka tilille? Listasimme työntekijän tärkeimmät vastuut, velvollisuudet ja oikeudet uudessa duunissa.Lue vinkit työpaikan pelisääntöihin

Erotinviiva