Kirjanpitäjä, Kotkan Seudun Talokeskus Oy

Kirjanpitäjä, Kotkan Seudun Talokeskus Oy

Sijainti
Kotka
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.12.2022

Haemme asiakkaallemme Kotkan Seudun Talokeskus Oy:lle kirjanpitäjää.

Kotkan Seudun Talokeskuksella on vahva, yli 40 vuoden kokemus kiinteistöjen ylläpidosta sekä asukkaiden ja osakkaiden palvelemisesta. Yhtiöllä on monipuolinen osaaminen isännöintiin ja kiinteistönhoitoon liittyvistä tehtävistä. Olemme ISA-auktorisoitu isännöintiyritys. Yhtiö palvelee asiakkaitaan Etelä-Kymenlaakson alueella 70 henkilön voimin. Isännöinnin ja kiinteistöhuollon palveluiden lisäksi yhtiö tarjoaa kotihoidon ja -hoivan palveluita tytäryhtiönsä Emus Oy:n kautta sekä vuokrattavia varasto- ja toimistotiloja kahden kiinteistöosakeyhtiönsä kautta. Kotkan Seudun Talokeskus on perustettu vuonna 1977 ja sen omistaa Etelä-Kymenlaakson Kiinteistöyhdistys. www.talokeskuskotka.fi

Haemme asiakkaallemme Kotkan Seudun Talokeskukselle kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kotkan Seudun Talokeskuksella kirjanpitäjän työnkuva ei ole pelkkää rutiininomaista puurtamista, vaan sisältää monipuolisia työtehtäviä, kehitys- ja oppimistakuun sekä vahvasti itsenäisen työskentelymallin. Itsenäisen työotteen rinnalla yrityksessä vaalitaan yhteisöllisyyttä. Vaikka tulet osaksi isoa organisaatiota, erityisesti oma taloushallinnon tiimisi tulee olemaan sinulle tärkeä tukipilari.

Kotkan Seudun Talokeskuksella ollaan ylpeitä toimintatavasta, joka mahdollistaa asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun. Haemmekin heille innostunutta henkilöä, kenellä on halu tuoda kehitysideoita työnkuvan toiminnan parantamiseen.

Tehtävänkuvasi sisältää mm:

• Vastike-/vuokravalvonta (asunto-osakeyhtiöiden sekä kiinteistö-osakeyhtiöt).

• Asunto- ja kiinteistö-osakeyhtiöiden kirjanpito ja tilinpäätös.

• Asunto- ja kiinteistö-osakeyhtiöiden palkanlaskenta.

• Asunto- ja kiinteistö-osakeyhtiöiden ostolaskujen käsittely.

• Isännöitsijäntodistuksien tekeminen ja lainaosuuslaskenta.

Käytössäsi on mm. Tampuuri ja palkkaus.fi järjestelmät.

Yhteisöllisyyttä läsnä ja etänä

Sähköinen toimintaympäristö mahdollistaa ketterän hybridityön, joten voit perehdytysjakson jälkeen tehdä työsi etänä kotona tai vaikkapa Lapista. Samalla olet kuitenkin osa tiivistä työyhteisöä. Kotkan Seudun Talokeskuksella halutaan oppia toisilta, vaihtaa ajatuksia ja kohdata toisia arjessa silloinkin, kun työyhteisö ei ole fyysisesti samassa paikassa.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta kuten merkonomin, tai tradenomin opintoja. Kuitenkin meille tärkeimpiä ominaisuuksia on kehittymis- ja oppimisenhalu, uteliaisuus ja asiakaslähtöisyys. Taustasi voi olla monipuolinen ja monesta kokemuksesta on hyötyä taloushallinnon ammattilaisen työssä. Sinun ei tarvitse olla valmis tai täydellinen, koulutamme sinut työhön sen ohessa. Tärkeintä on kyky ja innostus oppia sekä kiinnostus alaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä. Haethan tehtävään siis pian! Valittu henkilö työllistyy suoraan Kotkan Seudun Talokeskukselle ja työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anne Kankaanpää: anne.kankaanpaa@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kotkan Seudun Talokeskus Oy
Kotkan Seudun Talokeskus Oy

Kotkan Seudun Talokeskuksella on vahva, yli 40 vuoden kokemus kiinteistöjen ylläpidosta sekä asukkaiden ja osakkaiden palvelemisesta. Yhtiöllä on monipuolinen osaaminen isännöintiin ja kiinteistönhoitoon liittyvistä tehtävistä. Olemme ISA-auktorisoitu isännöintiyritys. Yhtiö palvelee asiakkaitaan Etelä-Kymenlaakson alueella 70 henkilön voimin. Isännöinnin ja kiinteistöhuollon palveluiden lisäksi yhtiö tarjoaa kotihoidon ja -hoivan palveluita tytäryhtiönsä Emus Oy:n kautta sekä vuokrattavia varasto- ja toimistotiloja kahden kiinteistöosakeyhtiönsä kautta. Kotkan Seudun Talokeskus on perustettu vuonna 1977 ja sen omistaa Etelä-Kymenlaakson Kiinteistöyhdistys.

Tutustu yritykseen