Kirjanpitäjä, Next Safety Group, Helsinki, Vaasa

Kirjanpitäjä, Next Safety Group, Helsinki, Vaasa

Sijainti
Helsinki, Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.6.2024

Oletko jo aiempaa kirjanpitokokemusta omaava taloushallinnon osaaja vailla uusia haasteita? Kommunikoitko sujuvasti ruotsiksi ja olet kiinnostunut hyppäämään osaksi ruotsalaista työkulttuuria? Jatkathan lukemista, sillä meillä on tarjota sinulle mahdollisuus kasvaa ja kehittyä yhdessä Next Safety Groupin kanssa!

Etsimme nyt asiakkaallemme Next Safety Groupille kirjanpitäjää vastaamaan konsernin suomalaisten yhtiöiden kirjanpidosta. Konserniin kuuluu tällä hetkellä kaksi suomalaista yritystä Hasak Oy ja Wasasafe Oy. Tavoite on kuitenkin laajentua myös tulevaisuudessa, joten uusia yritysostoja tullaan mahdollisesti tekemään Suomessa myös jatkossa. Suomen kirjanpitäjä toimii osana ruotsin taloushallinnon tiimiä ja tekee tiivistä yhteistyötä Suomen yhtiöiden operatiivisen johdon kanssa. Yksin et siis jää, vaikka kyseessä onkin itsenäistä työotetta vaativa rooli.

Kirjanpitäjänä vastaat kokonaisvaltaisesti vastuullasi olevien yhtiöiden taloushallinnosta aina reskontrasta ja maksuliikenteestä tilinpäätöksiin ja veroasioihin. Lisäksi vastaat noin 10-15 henkilön palkanlaskennasta. Työnkuvaan voi kuulua myös muita hallinnollisia tehtäviä esimerkiksi asiakas- ja toimittajatilien hallintaan liittyen. Tässä roolissa on mahdollisuus laajentaa tekemistä ja kasvattaa omaa ammattitaitoa ajan myötä myös controllerin tehtäviin. Työ edellyttää satunnaista matkustamista Vaasaan, Ouluun ja Ruotsiin.

Odotamme sinulta aikaisempaa, jo vähintään muutaman vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä ja valmiuksia itsenäiseen työhön. Olet halukas oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi, ja sinulla on mielenkiintoa myös controlling-tehtäviin. Omaat myös vahvat tietotekniset taidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja kommunikointitaitoja suomeksi ja ruotsiksi. Toivomme, että nautit työstä ympäristössä, joka tarjoaa myös kansainvälisiä elementtejä ja erilaista työkulttuuria.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä, jossa myös sinä saat mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaisena. Vastuun tasapainona sinulla on vapaus suunnitella työtäsi joustavasti talouden aikataulut huomioon ottaen.

Sinun sijaintisi voi olla esimerkiksi Vaasassa, jossa Wasasafe Oy sijaitsee tai vaihtoehtoisesti pääkaupunkiseudulla, jonne mahdollisesti tulevaisuudessa perustetaan toimipiste. Tässä vaiheessa voit tehdä työtä satunnaisia matkoja lukuun ottamatta täysin etänä mutta mahdollisen uuden toimipisteen myötä toivomme tulevaisuudessa työskentelyä myös toimistolla.

Kiinnostuitko? Lähetä meille englanninkielinen CV palkkatoiveesi kera 30.6.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Sanna Lamminen. Sannan tavoitat ma-to numerosta +358 50 340 9104 tai sähköpostitse sanna.lamminen@barona.fi. Huomioithan, että tietosuojasyistä emme käsittele sähköpostilla saapuvia hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Next Safety Group AB
Next Safety Group AB

Next Safety Group on nykyaikainen palotorjunta- ja turvallisuusalanyritys Ruotsin ja Suomen markkinoilla. Konserni koostuu alueellisesti johtavista tuotemerkeistä, jotka yhdessä muodostavat kansallisen toimijan, tarjoten luotettavan ja kustannustehokkaan kokonaisratkaisun paloturvallisuuden, murtosuojauksen, valvonnan ja hälytysten tuotteisiin ja palveluihin. Yritys pyrkii tarjoamaan innovatiivisia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka suojaavat ihmisiä, omaisuutta ja varoja. Vahvan markkinapresenssin ja kokeneiden asiantuntijoiden avulla Next Safety Group on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia turvallisuusratkaisuja, jotka ylittävät markkinoiden odotukset. Konserni koostuu tuotemerkeistä, kuten Brandexperten Ruotsissa, Brandservice Smålannissa, Professionell Säkerhet, Widesec, Paralarm, Svensk Brandkonsult, Utvägen, Södertörns Brandtjänst, Sydostbrand, Exting, Alingsås Brandtjänst, Wasasafe ja Hasak, joilla on toimistot Ruotsissa ja Suomessa. Yhdessä konserni pystyy tarjoamaan asiakkailleen laadukkaan kokonaisratkaisun. Uskomme vahvasti paikallisen läsnäolon ja markkinatuntemuksen säilyttämiseen, samalla kun yhdessä voimme tulla paremmaksi hyödyntämällä toistemme vahvuuksia, maantieteellistä sijaintia ja paikallistietämystä. Tämän yhdistelmän ansiosta voimme hyödyntää myös työntekijöidemme laajaa ja tärkeää osaamista, samalla kun Next Safety Groupin henkilöstöllä on mahdollisuus kehittyä urallaan.

Tutustu yritykseen