Kirjanpitäjä, Vaasa, Espoo, Turku & Tampere

Kirjanpitäjä, Vaasa, Espoo, Turku & Tampere

Sijainti
Espoo, Vaasa, Turku, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.3.2023

Etsimme nyt asiakkaallemme kirjanpitäjää! Tehtävä on kokoaikainen määräaikaisuus lokakuun 2023 loppuun saakka. Työpisteesi voi sijaita Vaasassa, Espoossa, Turussa tai Tampereella.

Työskentelet kirjanpitäjänä osana taloustiimiä. Olet vastuussa omalta osaltasi kirjanpidon tehtävistä, joihin kuuluvat mm. kuukausittainen kirjanpito sekä kuukausittainen raportointi tilintarkastuksia varten. Lisäksi teet ALV-ilmoituksia ja tase-erittelyt sekä hyväksyt maksuja. Kyseessä on lokakuun 2023 loppuun kestävä määräaikaisuus, jossa työsuhde muodostetaan Baronan kautta.

Toimistot sijaitsevat sijaitsee Vaasassa, Espoossa, Turussa tai Tampereella. Työsuhteen alun perehdyttämisen jälkeen sinulla on mahdollisuus työskennellä halutessasi etänä.

Haemme tiimiin henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta. Pystyt toimimaan itsenäisesti, mutta myös tiimin kanssa ja olet halukas auttamaan muita tiimin jäseniä tarvittaessa. Toivomme, että sinulta löytyy Kirjanpitoprosessin kokonaisvaltaista osaamista ja tilinpäätöstaitoa. Lisäksi toivomme sinulta ymmärrystä taseesta. Tehtävässä työskennellään suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, haethan tehtävää viimeistään 30.3.2023. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa ja lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Juha Vilpas, p. 044 4602259 tai juha.vilpas@barona.fi. Huomioithan, että tietosuojasyistä johtuen emme käsittele sähköpostilla tulleita hakemuksia.

Työsopimus solmitaan määräaikaisena työsuhteena Baronan kanssa, jolloin käytössäsi ovat Baronan monipuoliset työsuhde-etuudet, kuten kattava työterveyshuolto ja monipuoliset ostoedut, erilaiset maksuttomat tapahtumat ja koulutukset sekä työelämään ja työnhakuun liittyvä konsultointi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa