Kirjanpitäjä Viac Consultingille

Kirjanpitäjä Viac Consultingille

Sijainti
Kokkola, Vaasa, Seinäjoki, Tampere, Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Haemme asiakkaallamme Viacille ammattitaitoista ja kokenutta asiakasvastuullista tilitoimistokirjanpitäjää.

Edellytämme kokonaisvaltaisen vastuun ottamista asiakasyritysten taloushallinnosta, kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja verotuksesta. Toimit yhteistyössä muiden taloushallinnon ammattilaisten kanssa, mutta kykenet myös itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn.

Työhösi kuuluu olennaisena osana kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaiden suuntaan. Tyytyväiset asiakkaat ovat pitkäaikaisten asiakassuhteidemme ydin. Meille on erityisen tärkeää, että tuotamme mahdollisimman tarkkaa ja virheetöntä informaatiota asiakkaillemme ja sidosryhmille.

Toivomme että henkilönä olet täsmällinen ja sosiaalinen, sekä pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä. Haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Olet kokenut kirjanpitäjä, jolla on aito halu palvella asiakkaita. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä.

Hakijalta edellytämme:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi, KTK) ja mielellään KLT-tutkintoa
  • Vähintään 5 vuoden kokemusta kirjanpitotyöstä
  • Erityisesti katsomme eduksi työkokemuksen tilitoimistossa, konsernitilinpäätöksien laadinnassa sekä palkanlaskennassa.
  • Sujuvaa toimisto-ohjelmien, kuten Exceliin, Wordin ja Outlookin käyttöä.
  • Katsomme eduksi kokemuksen mm. Fennoan taloushallintojärjestelmästä.
  • Myös englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Miksi Viacille töihin:

Kesäkuussa tilitoimistomme täyttää 30 vuotta. Toimipaikkamme sijaitsee aivan Kokkolan keskustan tuntumassa. Meillä Viacissa pääset tekemään töitä monien mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia.

Olemme aina olleet tekninen edelläkävijä ja kehittyvä tilitoimisto, jossa myös Sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi. Tarjoamme myös sähköisen taloushallintoon palvelut ja tehokkaat työvälineet ja kilpailukykyisen palkan. Olemme joustavia ja työyhteisöjen on kuin pieni perhe, johon kuuluvat myös asiakkaat.

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian - viimeistään 31.3.2023. Haemme osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ja tehtävässä voi myös päästä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Barona toimii tehtävässä työnantajana. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävään antaa Baronalta Antti Flander, 044 5451370 tai Risto Ojanperä, 050 4412139

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Antti Flander
Antti Flander
Tilitoimisto Viac Consulting
Tilitoimisto Viac Consulting

Tilitoimisto Kokkolassa - sähköistä taloushallintoa 29 vuoden kokemuksella. Auktorisoitu tilitoimistomme Kokkolassa tarjoaa nykyaikaiset tilitoimisto-, kirjanpito-, palkanlaskenta-, tilinpäätös-, ja raportointipalvelut täysin sähköisinä. Pystymme tarjoamaan täysin paperittoman ja sähköisen taloushallinnon kilpailukykyiseen hintaan. Tämä on mahdollista, koska sähköiset osto- ja myyntilaskujen käsittelyjärjestelmät toimivat omilla palvelimillamme kalliiden pilvipalveluiden sijaan.

Tutustu yritykseen