Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjä

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.8.2022

Oletko jo kokemusta kerryttänyt kirjanpitäjä, joka etsii uusia haasteita? Mikäli vastasit kyllä, voit olla juuri se henkilö, jota haemme asiakasyrityksellemme Destination Laplandille.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimipisteeksi voit valita joko Oulun tai Äkäslompolon.

Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista laajasti. Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, jota voidaan muovata valitun henkilön osaamisen mukaan, kattavan perehdytyksen tehtävään sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu Destination Laplandin kirjanpito sekä osto- ja myyntireskontran hoitaminen. Vastaat myös tilinpäätösten, arvonlisäverolaskelmien ja veroilmoitusten laadinnasta. Tehtävässä pääset kehittämään toimintaa sekä omaa ammattitaitoasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

• soveltuvaa laskentatoimen koulutusta esim. yo-merkonomi/tradenomi

• useamman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä

• tilinpäätöstaitoa sekä kokemusta reskontran hoitamisesta ja yritysverotuksesta

• kykyä hoitaa työtehtäväsi sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä

• eduksi katsomme ymmärryksen kiinteistöjen rakentamisesta kirjanpitonäkökulmasta

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot. Arvostamme halua ja kykyä uuden oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Netvisor- ja NAV-ohjelmistojen tuntemuksesta on hyötyä tehtävän hoitamisessa, kuten myös matkailun marginaaliverotuksen tuntemisesta.

Heräsikö kiinnostuksesi? Lähetä hakemuksesi CV ja palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta 31.08.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuaikana, joten haethan mieluummin tänään kuin huomenna. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Jani Haapaniemi. Janin tavoitat puhelimitse +358 50 5059211 tai sähköpostitse jani.haapaniemi@barona.fi. Tietosuojasyistä emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Destination Lapland Oy

Destination Lapland on Ylläksen alueen keskusvaraamo. Perheyrityksemme on tarjonnut Ylläksen ja Lapin elämyksiä aina 1930-luvulta lähtien. Paikallinen Tunnemme paikallisena toimijana toimintaympäristömme ja otamme vastuuta siitä. Hyvä laatu ja palvelu syntyvät pitkästä historiasta ja toiminnasta erityisen luonnonkauniissa ympäristössä. Tämä asettaa itsessään jo toiminnalle omat vaatimuksensa. Tärkein arvomme on luonnon kunnioittaminen Perinteinen Ensimmäiset vieraat suvussa otettin vastaan jo 30-luvulla Keski-kaulasen pirtissä. Tärkein arvo oli vieraanvaraisuus, välittäen vieraalle Lapin luonnon huikaiset elämykset niin henkisellä kuin ruumiillisella tasolla. Tunnetuin tuon ajan perinteistä on Seitsemän tunturin hiihto. Näitä perinteitä vaalimme ja haluamme yhä välittää asiakkaillemme. Palveleva Yrityksen juuret ovat Keski-Kaulasen pirtissä ja 50-luvulta lähtien Peltolan talossa, joista lähtivät monet retket ympäröivään luontoon. Palattuaan retkiltään vieraat saivat aina kokea sen luonnonläheisen ja luonnonantimista koostuneen vieranvaraisuuden. Tänä päivänä tämä perimämme tarkoittaa asiakkaillemme huollettuja, siistejä raikkaita loma-asuntoja ja turvallisia elämyksiä luontoretkillämme.