Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjä

Sijainti
Helsinki, Hämeenlinna
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.2.2023

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Etsimme nyt Helsinkiin tai Hämeenlinnaan tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää!

Työskentelet Retta Managementin kiinteistöliiketoiminnan talouspalvelukeskuksessa osana asiakkuustiimiämme. Olet vastuussa omalta osaltasi asiakkaamme kiinteistöyhtiöiden ja rahastojen kirjanpidon tehtävistä, joihin kuuluvat mm. kuukausittainen kirjanpito, tilinpäätökset ja raportointi asiakkaillemme sekä viranomaisille. Nyt avoinna olevassa positiossa vastaat ensisijaisesti yhden asiakkaan yhtiön hoidosta. Kyseessä on 6kk kestävä määräaikainen tehtävä, jossa työsuhde solmitaan Baronan kautta.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä Valimotiellä tai Hämeenlinnassa Sibeliuksenkadulla. Työskentelemme hybridinä 3 päivää toimistolla ja 2päivää etänä. Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa Pohjoismaiden johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Olisitko sinä etsimämme osaaja?

Haemme tiimiimme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja joka on toiminut esimerkiksi tilitoimistossa kirjanpitäjänä. Aiempi kokemus kiinteistöalan kirjanpidosta on ehdottomasti eduksi, mutta ei välttämättömyys. Osaat toimia ajoittaisen aikataulupaineen alla ja haluat kehittää sekä omaa osaamistasi että työhösi liittyviä prosesseja. Pystyt toimimaan itsenäisesti, mutta myös tiimin kanssa ja olet halukas auttamaan muita tiimin jäseniä tarvittaessa.

Toivomme, että sinulta löytyy:

  • Kirjanpitoprosessin kokonaisvaltaista osaamista ja tilinpäätöstaitoa
  • Vero- ja arvonlisävero-osaamista (kokemus kiinteistöalan arvonlisäveron käsittelystä on etu)
  • Sujuvaa Excel-osaamista. Kokemus Hausvise-järjestelmästä katsotaan eduksi.

Näin haet paikkaa

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, haethan tehtävää viimeistään 5.2.2023. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa ja lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Juha Vilpas, p. 044 4602259 tai juha.vilpas@barona.fi. Huomioithan, että tietosuojasyistä johtuen emme käsittele sähköpostilla tulleita hakemuksia.

Työsopimus solmitaan määräaikaisena työsuhteena Baronan kanssa, jolloin käytössäsi ovat Baronan monipuoliset työsuhde-etuudet, kuten kattava työterveyshuolto ja monipuoliset ostoedut, erilaiset maksuttomat tapahtumat ja koulutukset sekä työelämään ja työnhakuun liittyvä konsultointi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Retta Services Oy
Retta Services Oy

Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut valtakunnallinen toimija. Palveluitamme ovat muun muassa toimitilojen ja asuntojen kiinteistönjohtamispalvelut, asuntovuokraus, taloushallintopalvelut, energiatehokkuus- ja ympäristövastuupalvelut sekä arviointipalvelut. Meillä on alan laajin palveluntarjonta, ja uskomme, että asiantuntemuksella ja ajantasaisella markkinatiedolla voimme parantaa asiakkaamme tulosta. Retta Management on osa Retta Group -konsernia.