Kokenut kunnossapitoasentaja Helsingin Vallilaan

Kokenut kunnossapitoasentaja Helsingin Vallilaan

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
25.2.2024

Oletko kunnossapidon rautainen ammattilainen, joka on vastuuntuntoinen ja omaat loistavan asenteen työntekoa ja työkavereita kohtaan? Kunnossapito on sinun juttusi ja olet halukas kehittymään urallasi jatkossakin. Luonteesi on tarkka, motivoitunut, unohtamatta työturvallisuuden tärkeyden omaksumista. Mikäli vastaat kyllä, voit olla etsimämme kunnossapidon ammattilainen!

Miksi hakisit meille töihin?

Saat mahdollisuuden oppia uutta, kehittyä urallasi kunnossapidon ammattilaisena ja työskennellä yhdessä mahtavan porukan kanssa osana kansainvälistä yritystä johtavien brändien parissa. Tarjoamme sinulle työpaikan keskeisellä sijainnilla hyvien kulkuyhteyksien varrella, suuren yrityksen henkilöstöedut unohtamatta kilpailukykyistä palkkausta. 2- ja 3-vuorotyö tuo mukavaa vaihtelua viikkoihin ja noudatamme elintarvikealojen työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan vakituisena Meira Oy:n kanssa ja pääset osaksi korkean ammattitaidon omaavaa porukkaa.

Miksi ja mitä haemme?

Toimintamme kasvaessa tekijöitäkin kaivataan lisää, joten tarvitsemme joukkoomme muutaman kunnossapidon ammattilaisen vakituiseen työsuhteeseen monipuolisten tuotantokoneiden sähköisten ja mekaanisten asennus-, huolto- ja korjaustehtäviin. Suoritamme myös ennakoivia huoltoja elintarviketeollisuuden tuotannon laitteisiin. Töitä tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin.

Mitä odotamme?

Meille tärkeintä on asenne työntekoa kohtaa, sekä motivoitunut halu ja kyky kehittyä lisää elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden kunnossapidossa, unohtamatta positiivista ja palveluhenkistä asennetta. Kunnossapidon työtehtävät vaativat tarkkuutta, ohjeistuksien seuraamista ja noudattamista, sekä keskittymistä turvallisiin työtapoihin ja hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä työkielenä on suomi, myös perehdyttämisen ja kirjallisten ohjeiden osalta, joten edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, mutta taidat myös englannin vähintään perustasolla tarvittaessa. Perusvaatimuksena odotamme vähintään muutaman vuoden kokemusta sähköisestä kunnossapidosta ja katsomme mekaanisen osaamisen eduksi.

Haluamme palvella asiakkaitamme aina laadulla, joten tuotantokoneiden toimivuus on merkityksellistä onnistuneen toiminnan lopputuloksen kannalta. Eduksesi rekrytointiprosessissa katsomme muun muassa kokemusta ja osaamista ohjelmoitavista logiikoista, sähkötyöturvallisuuskortin / sähköpätevyydet, sähköluvat, muut korttikoulutukset ja mahdollisen hitsaustaidon.

Meistä

Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa kahvia ja maustamistuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Tuotteet valmistetaan Meiran omassa tuotantolaitoksessa Helsingin Vallillassa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 84,3 milj miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 184. Suomen toimintojen lisäksi Meiralla on tytäryhtiö Virossa.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistat itsesi oheisesta tekstistä ja kiinnostuit kehittämään ammattitaitoasi seuraavalle tasolle vakituisessa työsuhteessa kunnossapidon ammattilaisena, niin haethan tehtävään oheisen linkin kautta jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Töiden aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan.

HUOM! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja Baronalta antaa Ari Kumlander, ari.kumlander@barona.fi Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen tulee tehdä Baronalle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Meira Oy
Meira Oy

Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa kahvia ja maustamistuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Tuotteet valmistetaan Meiran omassa tuotantolaitoksessa Helsingin Vallillassa. Suomen toimintojen lisäksi Meiralla on tytäryhtiö Virossa.