Kokkeja ABC-maailmaan ja Prismoihin

Kokkeja ABC-maailmaan ja Prismoihin

Sijainti
Tampere, Orivesi, Akaa, Nokia, Pirkkala, Sastamala, Kangasala, Ylöjärvi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
15.8.2022

Odotatko työltäsi vauhtia ja asiakaskohtaamisia rempseän tiimin ympäröimänä? Haussa on hymy huulilla kiireenkin keskellä työskenteleviä kokkeja!

Etsimme kokkeja työskentelemään Pirkanmaan Osuuskaupan liikenneasemille, ABC:eille sekä Linnainmaan ja Kalevan Prismaan. Pääset tekemään monipuolisia keittiövuoroja. Työhön kuuluu mm. lounaskokin tehtävät ja ala carte annosten tekoa sekä mahdollisesti myös Hesburgerin paistopuolella työskentelyä. Ruuanlaiton lisäksi työtehtäviin kuuluvat mm. päivittäiset siistimistehtävät ja omavalvonnan suorittaminen.

Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, joten työvuoroja voi olla myöhään arki-iltoinakin ja myös viikonloppuisin. Etsimme pitkäaikaista työntekijää osaksi osaavaa tiimiämme. Toivomme sinulta kokin koulutusta. Emme pistä pahaksi, vaikka työkokemustakin jo löytyisi, mutta meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Kaikkein tärkeintä on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa.

Tarjoamme sinulle yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan sekä henkilökohtaista tukea ja mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittää itseäsi.

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Motivoituneen tekijän on mahdollista työllistyä keikkailemaan Baronan työntekijänä tai kiinteille sopimustunneille noin 45-90h/3vkoa sekä mahdollisuus rekrytointiin suoraan Pirkanmaan Osuuskaupan kirjoille. Palkka on MaRa-tessin mukainen.

Hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi kuvat haun kannalta oleellisista koulu- ja työtodistuksistasi. Valitsethan hakemuksessasi mikä kohde sopisi sinulle parhaiten. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Heidi Kankaanranta
Heidi Kankaanranta