Kokkeja Hemingway´s Uusikaupunki

Kokkeja Hemingway´s Uusikaupunki

Sijainti
Rauma, Turku, Uusikaupunki, Laitila
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Kauniita maisemia, ruokaa, korkeatasoista asiakaspalvelua - Restel on juuri avannut uuden Hemingway’s ravintolan Uuteenkaupunkiin! Tervetuloa luomaan uutta kohtaamispaikkaa idyllisen Kaupunginlahden rantaan venesataman tuntumaan. Oletko keittiön osaaja ja haluaisit päästä mukaan Hemingway'sin tarinaa? Tässä on oiva ja mielenkiintoinen tilaisuus päästä mukaan toimintaan heti ravintolan alusta alkaen.

Nautitko hektisyydestä ja vaihtelevista tilanteista? Haluatko ylittää asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen, oli sitten kyse tavallisesta arki-illasta tai aurinkoisesta hellepäivästä?

Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus, hygieniapassi sekä jo hieman kokemusta ravintolassa työskentelystä. Pääset tekemään rentoa ja simppeliä ruokaa laadukkaasta ruokatuotteesta. Työssäsi menestymisen varmistavat energisyys, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tietysti halu tehdä maukasta ruokaa.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja vakituisesti sekä myös kesäsesongin ajaksi. Mikä olisi sinulle sopivin?

Kiinnostuitko?

Kesä tulee nopeasti, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen. Barona toimii rekrytointikumppanina. Laitathan hakemuksen Baronan rekrytointijärjestelmän kautta, niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Hemingway’s on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Ravintolat Oy
Restel Ravintolat Oy

Hemingway’s Bar & Cafe tarjoaa kaupunkilaisten parhaat pysähdyspaikat niin nopeaan piipahdukseen kuin pidempäänkin viihtymiseen – aina arjen hengähdystauoista viikonlopun juhlaan. Leppoisa ilmapiiri, laadukas palvelu ja laaja juomavalikoima takaavat viihtymisesi. Voit istahtaa lasilliselle rentoon olohuoneeseemme, pistäytyä työskentelemään kahvikupposen kera tai kokoontua ystävien kanssa pelien ja purtavan äärelle.