Kokkeja ja ravintolatyöntekijöitä ABC-maailmaan ja Prismoihin

Kokkeja ja ravintolatyöntekijöitä ABC-maailmaan ja Prismoihin

Sijainti
Tampere, Orivesi, Akaa, Nokia, Pirkkala, Sastamala, Kangasala, Ylöjärvi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
4.10.2022

Odotatko työltäsi vauhtia ja asiakaskohtaamisia rempseän tiimin ympäröimänä? Haussa on hymy huulilla kiireenkin keskellä työskenteleviä kokkeja ja ravintolatyöntekijöitä!

Etsimme kokkeja ja ravintolatyöntekijöitä työskentelemään Pirkanmaan Osuuskaupan liikenneasemille, ABC:eille sekä Prismoihin. Pääset tekemään monipuolisia keittiövuoroja. Työhön kuuluu mm. lounaskokin tehtävät ja ala carte annosten tekoa sekä mahdollisesti myös Hesburgerin paistopuolella työskentelyä. Ruuanlaiton lisäksi työtehtäviin kuuluvat mm. päivittäiset siistimistehtävät ja omavalvonnan suorittaminen.

Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, joten työvuoroja voi olla myöhään arki-iltoinakin ja myös viikonloppuisin. Etsimme pitkäaikaista työntekijää osaksi osaavaa tiimiämme. Katsomme eduksi kokin koulutuksen. Emme pistä pahaksi, vaikka työkokemustakin jo löytyisi, mutta meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Kaikkein tärkeintä on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa.

Tarjoamme sinulle yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan sekä henkilökohtaista tukea ja mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittää itseäsi.

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Motivoituneen tekijän on mahdollista työllistyä keikkailemaan Baronan työntekijänä tai kiinteille sopimustunneille noin 45-90h/3vkoa sekä mahdollisuus rekrytointiin suoraan Pirkanmaan Osuuskaupan kirjoille. Palkka on MaRa-tessin mukainen.

Hae jo tänään oheisen linkin kautta!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Heidi Kankaanranta
Heidi Kankaanranta
Laitathan hakemuksen linkin kautta.0503402019