Kokkeja keikkatyöhön Turun alueelle

Kokkeja keikkatyöhön Turun alueelle

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
5.2.2023

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan, esimerkiksi opintojen ohelle? Baronalaisena se onnistuu! Etsimme nyt keikkakokkeja Turun alueelle.

Työskentelet keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme Turun alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Työvuorot sijouttuvat pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoa sekä kehittyä työssä. Barona on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti.

Kokkina voit työskennellä ympäri Turkua eri tapahtumataloissa sekä ravintoloissa osana erilaisia tiimejä. Toivomme, että sinulla on positiivisen asenteen lisäksi alan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta kokin työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin, että viihdyt monipuolisessa ravintolatyössä. Työhön tarvitset hygieniapassin sekä salmonellatodistuksen, mutta voit hankkia nämä myös rekrytointiprosessin edetessä.

Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan ja haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen tulemaan alla olevan lomakkeen kautta!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa