Kokkeja kesätöihin Vireko Oy:lle

Kokkeja kesätöihin Vireko Oy:lle

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Etsimme KOKKEJA kesäksi Vireko Oy:n keskuskeittiöihin Lahteen. Tehtävä on määräaikainen ja toivottu aloitus on viimeistään 1.5.2022.

Me emme pelkää makua!

Työtehtäviin kuuluu ruuan valmistus asumispalveluiden ja kuntoutussairaalan asiakkaille sekä myös henkilöstölle. Saat valmistaa laadukasta ruokaa kotimaisista raaka-aineista ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa sekä terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla.

Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruuan kautta!

Meillä työskennellessäsi olet oikeutettu edulliseen henkilöstöruokailuun sekä tarjoamme ilmaisen kahvin töissä. Työpäivät sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle ja työaika on 6:00 – 20:00 välillä. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ravitsemusalalta tai kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme työn täysillä työtunneilla 112,5h/3vko syyskuun loppuun saakka! Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina ja työsuhde solmitaan Vireko Oy:n kanssa.

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä! Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia. Olethan rohkeasti tehtävään liittyvistä kysymyksissä yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan henkilöön, mikäli mitään kysyttävää heräsi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa