Kokkeja Pallakselle!

Kokkeja Pallakselle!

Sijainti
Muonio
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Haemme nyt KOKKEJA yhteen Suomen upeimmista tunturikohteista, Pallakselle kesä- ja ruskasesonkiin! Lapland Hotels Pallas sijaitsee aivan Pallastunturin kupeessa ja vapaapäivinä tuntureiden valloitus tapahtuu työpaikan takapihalla. Nyt hellitään vaeltajia!

Lapland Hotels Pallaksen intiimi 150-paikkainen hirsiravintola palvelee sekä vuodesta toiseen tunturiin palaavia että uusia upeista maisemista nauttivia asiakkaita. Ravintolassa voit aloittaa päiväsi maukkaalla ja runsaalla aamiaisbuffetilla ja jatkaa myöhemmin herkullisilla ála carte listan vaihtoehdoilla.

Työtehtäviin kuuluu kaikki kokin työtehtävät, mutta ne painottuvat ála carte-keittiöön. Toivomme sinulta aiempaa keittiöalan kokemusta, joustavuutta ja hyvää tekemisen meininkiä.

Töiden aloitus 6.6.2022 ja kesto 2.10.2022 saakka.

Tarjoamme sinulle:

  • Määräaikaisen työsuhteen kesä- ja syyssesonkiin Pallastuntureiden juuressa sekä Lapland Hotelsin hyvät henkilökuntaedut.
  • Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta ihan hotellin läheisyydestä.

Hae heti, paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p. +358 50 4426 912

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Lapland Hotels Oy
Lapland Hotels Oy

Suomen suurimman yksityisen hotelliketjun Lapland Hotelsin 18 persoonallista hotellia sijoittuvat vaihtoehtoisesti Suomen kaupunkien urbaaniin maailmaan, kaupunkitunturin keskipisteeseen, hiihtokeskusten sykkeeseen, suurten erämaa-alueiden laidalle tai jylhien maisemien äärelle pohjoisimpaan Lappiin. Majoitusvalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin sujuvaa majoitusta, keskeistä sijaintia kuin omaa rauhaa hakeville – retkeilyhuoneista luksusluokan sviitteihin ja lomahuoneistoihin. Tämän lisäksi Lapland Hotels tarjoaa kaikissa kohteissa erilaisia ja monipuolisia aktiviteetteja ympäri vuoden sekä leppoisaa lomailua – juuri siinä suhteessa kuin sinä ja matkaseurueesi haluatte. Viisi omaa hiihtokeskustamme sijaitsevat Ylläksellä, Pallaksella, Oloksella, Ounasvaaralla (Rovaniemi) ja Luostolla. Lapland Hotelsin kokouspalvelut tuovat ainutlaatuisen vivahteen yritysten ja ryhmien tapaamisiin. Laadukkaat kokoustilat yhdistettynä ryhmäaktiviteetteihin tekevät yrityksestä täyden palvelun kohtaamispaikan.

Tutustu yritykseen