Kokkeja Sokos Hotel Kaarlen ravintoloihin

Kokkeja Sokos Hotel Kaarlen ravintoloihin

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Oletko intohimoinen ja rakastat ruoanlaittoa? Haemme nyt Kokkolaan Sokos Hotel Kaarlen ravintoloihin kokkeja niin kesätöihin, kuin pidempiaikaisiinkin työsuhteisiin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet varustettu positiivisella asenteella ja haluat tarjota asiakkaille erinomaisia makuelämyksiä myös sesongin ruuhkahuippuina. Tarjoamme mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavassa työympäristössä, jossa tukenasi on ammattitaitoinen työporukka.

Edellytämme alan koulutusta ja arvostamme aikaisempaa kokemusta ravintolan keittiössä työskentelystä. Työssäsi tulet tarvitsemaan oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa sekä valmiutta tehdä kaikkia keittiön työtehtäviä. Palvelemme asiakkaita laadusta tinkimättä ravintoloiden aukioloaikojen puitteissa. Tunteja on tarjolla vähintään 75h/3 vko. Kerrothan hakemuksessasi, kuinka paljon olisit halukas tekemään ja etsitkö töitä tietylle aikavälille vai haetko pidempiaikaista työsuhdetta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan paikkaa heti. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa