Kokki, Compass Group Metsä Fibre Äänekoski
Uusi 24h

Kokki, Compass Group Metsä Fibre Äänekoski

Sijainti
Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.4.2023

Haemme nyt asiakkaallemme kokkia Äänekoskelle Metsä Fibren henkilöstöravintolaan 112,5h / 3 viikkoon sopimuksella määräaikaiseen työsuhteeseen 31.7.2023 saakka. Aloitus tehtävässä mahdollisimman pian.

Kokin työssä valmistat herkulliset lounas- ja tilaustarjoilut. Teet työtä myös ravintolan asiakaspalvelutehtävissä, kuten esimerkiksi kassatyötä. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 6-12 välille.

Pidämme tärkeänä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävästä. Ruoan maukkaus on sinulle kunnia-asia. Olet itsenäiseen työhön kykenevä ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot.

Arvostamme kykyä toimia osana tiimiä ja tarvittaessa itsenäisesti hektisessä ympäristössä. Edellytämme suoritettua hygieniapassia ja terveydentila todistusta.

Miksi työllistyä Baronalle?

Tarjoamme:

• Mara TES:n mukaisen palkan, joka asettuu kokemuksesi mukaan välille 11,44 – 13,32e/h + vuorolisät. Tilanteen mukaan palkka voi olla neuvoteltavissa

• innostavan ja motivoivan työporukan

• mahdollisuuden kehittää itseäsi työntekijänä

• kattavan työterveyshuollon Terveystalon kautta

• Baronalaisten edut: tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita ja teemme valintoja läpi hakuajan.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa