Kokki Alexanderplats, Helsinki

Kokki Alexanderplats, Helsinki

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Brasserie Alexanderplats on mutkattoman elegantti ja korkeatasoinen ravintola Helsingin Eteläesplanadilla. Ravintola on avoinna viikon jokaisena päivänä varhaisesta lounaasta myöhäiseen iltaan. Alexanderplatsissa Brasserie-tyyli tarkoittaa sesonkien parhaista raaka-aineista valmistettuja selkeitä, elegantteja ja ajattomia klassikkoannoksia. Ravintolan esikuvia ovat ikoniset eurooppalaiset ravintolat, kuten Tukholman Sturehof ja Lontoon St. John. Ravintola valittiin Suomen neljänneksi parhaaksi ravintolaksi Suomen 50 Parasta Ravintolaa -äänestyksessä.

Tässä tehtävässä työskentelet kokkina joko kylmällä tai lämpimällä puolella tai molemmissa, mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan. Tehtävään kuuluu misaaminen ja serviisissä toimiminen. Saat myös tehtävään hyvän perehdytyksen. Et tarvitse tähän tehtävään vielä pitkää uraa keittiömaailmasta, mutta mielellään sinulla olisi aikaisempaa kokemusta tasokkaasta ala carte ravintolasta, tiimi kyllä opettaa loput. Halu oppia ja kehittyä tehtävässä on ratkaisevinta.

Luvassa on vakituinen työsuhde ja työtunteja on tarjolla 112,5 h kolmessa viikossa. Pääset osaksi loistavaa tiimiä, jossa puhalletaan yhteen hiileen eikä työpäivistä puutu hauskuutta. Saat tehtävään myös kilpailukykyisen palkkauksen työkokemuksesta riippuen, alkaen 2500€ euroa / kk+ilta-, yö- ja sunnuntailisät. Saat myös käyttöösi muut Alexanderplatsin hyvät henkilöstöedut.

Mikäli haluat tehdä osa-aikaisesti töitä, sekin on järjestettävissä.

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvitset myös hygienipassin tehtävää varten. Työt alkavat mahdollisimman pian!

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ravintola Alexanderplats Oy
Ravintola Alexanderplats Oy

Alexanderplatsin keittiömestarina toimii Jukka Nykänen ja ravintolapäällikkönä Angelo Di Nato. Alexanderplatsin avaran ja vaaleasävyisen ravintolasalin korkeat ikkunat avautuvat Esplanadin puistoon ja historiallisen Bensowin talon suihkulähdepihalle. Pöydissä on valkoiset liinat. Lämpiminä vuodenaikoina käytössä on suuri ja viihtyisä ulkoterassi. Ravintolasalin lisäksi asiakkaat ovat tervetulleita viihtyisään baariimme, jonne voi piipahtaa cocktailille, viinilasille tai syömään ilman pöytävarausta.