Kokki, Apukka Resort

Kokki, Apukka Resort

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.11.2022

Oletko sinä innokas keittiöalan ammattilainen, jolla on jo kokemusta Lapin talvisesongista tai halua päästä se kokemaan? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Apukka Resortille reippaan ja tekevän asenteen omaavia KOKKIA ja PIZZAKOKKIA Tämä voisi olla juuri sinun seuraava työpaikkasi!

Olet ahkera ja laaja alainen tiimipelaaja joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn, vieraanvaraisuus on sinulla verissä ja positiivinen asenteesi näkyy hymynä asiakaskontakteissa.

Sopimus alkaa mahdollisimman pian ja kestää määrääaikaisesti maaliskuun loppuun2022 asti. Mahdollisuus myös lyhyempiin työsuhteisiin ja osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Ravintolan keittiö on auki aamusta iltaan ja tarjolla on työnkuvia aamiaisen valmistuksesta carteruokiin.

Odotamme sinulta

  • motivoitunutta asennetta ruuanlaittoon
  • halua oppia ja kehittyä työssäsi
  • paineensietokykyä ja mukautumista muuttuviin tilanteisiin joustavasti
  • uskallusta käyttää rohkeasti taitojasi ja luoda uutta

Tarjoamme sinulle

  • kiinnostavan keittiötehtävän lappilaisessa elämyksellisiä majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalveluja tuottavassa yrityksessä
  • kivan työporukan
  • kilpailukykyisen palkan
  • tarvittaessa apua majoituksen järjestämisessä.

Käsittelemme ainoastaan järjestelmän kautta saapuneet hakemukset ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten laita heti hakemus vetämään!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Apukka Resort Oy
Apukka Resort Oy

Vain 15 minuutin päässä Rovaniemen keskustasta sijaitseva Apukka Resort on kuin pohjoinen keidas koskemattoman luonnon keskellä. Sijaintimme kahden järven sylissä tarjoaa paikan ainutlaatuisten luontoelämysten kokemiseen läpi vuodenaikojen. Apukka Resortissa voit yhdistää uniikin majoituksen unohtumattomiin aktiviteetteihin, erilaisten saunojemme tarjoamiin pehmeisiin löylyihin sekä perinteikkään ravintola Aitan antimiin. Meille Apukkaan olet tervetullut kuin vanha ystävä. Me pidämme Sinusta huolen - ja lopun kruunaa Luonto. Ravintola Aitta tarjoaa aitoa suomalaista ruokaa modernilla otteella. Ravintolamme sydän on valtava leivinuuni, jonka lämmössä valmistetaan herkullisia lihapatoja. Aitoja makuja siivittää ravintolamme korkeista ikkunoista avautuva upeat näkymä Olkkajärven rantaan. Ravintolasalissamme on tilaa jopa 200 hengelle. Astu pirttiin, Ystävä Hyvä, pöytä on katettu!

Tutustu yritykseen