Kokki, Bodomin kartano

Kokki, Bodomin kartano

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö
Hakuaika päättyy
31.5.2023

Bodomin kartano sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Bodom-järven rannalla Espoossa. Bodomin kartanolla ja sen mailla on satoja vuosia pitkä ja vaiheikas historia. Bodomin Kartano on osa Share Companya! Bodomin Kartano etsii nyt joukkoonsa kesäksi kokkeja niin kokoaikaisiin kuin osa-aikaisiin tehtäviin. Lue tehtävästä alta lisää ja anna sen jälkeen kuulua itsestäsi lisää!

Kokkeja (90-112,5h / 3vk)

Pysyykö sinulla kauha kädessä ja hymy huulilla? Onko sinulla jo kokemusta tai koulutusta keittiössä työskentelystä? Saatat olla etsimämme kokki!

Etsimme Bodomin Kartanoon keittiöhenkilökuntaa. Tarjoamme laadukasta, ruoka- ja juomatuotetta hyvätasoisessa ja rennossa kartanomiljöössä. Kokkina toimenkuvaasi kuuluu ala carte annosten tekoa, lounasruokien valmistusta sekä kahvilatuotteiden valmistusta. Edellytämme sinulta hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa, sillä osittain työ voi olla hyvinkin hektistä.

Työ on vuorotyötä ja vaatii joustavuutta, sillä vuorot sijoittuvat aamu-, päivä- ja iltavuoroihin arkisin ja viikonloppuisin. Tässä työssä pärjäät parhaiten, jos olet järjestelmällinen ja osaat pitää useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti. Tärkeintä on kuitenkin innostunut, rempseä ja motivoitunut asenne, sekä vilpitön halu laittaa lautaselle vain parasta mahdollista laatua! Meidän keittiössä pelataan yhdessä tiimissä, jossa jokainen osallistuu niin tiskaamiseen, kuin menujen ideoimiseen.

Sijaintimme vuoksi oma auto ja ajokortti on plussaa. Työt alkavat golf-kauden avautuessa heti tai sovittaessa. Töitä on tarjolla syyskuun, mahdollisesti lokakuun loppuun asti. Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Mitä sinulle olisi tarjolla?

  • Pienen ja tiiviin tiimin, jossa myös sinulla on mahdollisuus loistaa ja joka tukee kehittymistäsi

  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan jossa sinulla on mahdollisuus tuoda omaa kädenjälkeä esille

  • Ravintola-alan yllätyksellisyyden ja laaja-alaisuuden tuoman monipuolisen työnkuvan

  • Mahdollisuuden tutustua Golfin saloihin Suomen parhaimmistoon kuuluvassa golfklubissa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä jätäthän hakemuksesi ilmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Hae siis pian! Barona vastaa rekrytoinnista.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mikko Kääriäinen
Mikko Kääriäinen
Share Company / Share tastes & events oy
Share Company / Share tastes & events oy

https://bodominkartano.fi/ https://sharecompany.fi/