Kokki Classic Pizza & Hangon Makaronitehdas, Hanko kesätyö 2024

Kokki Classic Pizza & Hangon Makaronitehdas, Hanko kesätyö 2024

Sijainti
Hanko, Helsinki, Espoo, Vantaa, Raasepori, Salo
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2024

Onko sinulla haussa kesätyö? Miltä kuulostaisi kokin työt Hangossa? Nyt sinulla on mieletön mahdollisuus, koska etsimme kesäksi kokkia rentoon ja kesäisiin Classic Pizza & Hangon Makaronitehdas rantaravintoloihin!

Tarjoamme sinulle luotettavan ja vastuullisen kesätyön sekä ihan parhaat työkaverit. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun alussa, viimeistään ennen juhannusta ja työt jatkuvat elokuun alkuun asti.

Kauttamme on mahdollisuus myös asuntoetuun!

Huomaathan, että työpaikka sijaitsee Hangossa.

Meillä työt tehdään ilolla ja positiivisella otteella kiireenkin keskellä. Kokin tehtävä edellyttää että olet jo kerryttänyt kokemusta vastaavanlaisesta keittiötyöskentelystä. Vaikka cv:si ei olisi pitkä, niin hyvä asenne ratkaisee! Edellytämme sinulta myös hygieniapassia sekä terveydentilatodistuksen.

Barona toimii rekyrtoinnin kumppanina ja työllistyt Barona Horecan kirjoille.

Tehokkuus on kokin työssä valttia! Hae jo tänään!

Classic Pizza ja Hangon Makaonitehdas on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa