Kokki, Classic Pizza Ruka

Kokki, Classic Pizza Ruka

Sijainti
Kuusamo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
8.10.2023

Haemme nyt uutta tiimin jäsentä Classic Pizzaan Rukalle! Olisitko sinä sopiva ehdokas täydentämään tulevan talven tiimiä?

Haemme nyt Classic Pizzaan Rukalle uutta kokkia tekemään Suomen parhaimpiin kuuluvia pizzoja!

Voit olla jo kokeneempi konkari tai positiivisen asenteen omaava aloittelija, sillä työhön ja konseptiin perehdytetään. Menestyäksesi työtehtävissä tulee sinulta kuitenkin löytyä alan ammattitutkinto tai aikaisempaa työkokemusta alalta.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen alkaen 06.11.2023 ja kestäen kevätsesongin 2024 loppuun saakka! Lisäksi saat kilpailukykyisen palkan sekä majoituspuoli on huolehdittu kuntoon. Käyttöösi saat myös Restelin monipuoliset työsuhde-edut. Töitä on tarjolla 90-112,5h / 3 viikkoon ja työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti klo 10:00-24:00 välille.

Mitä toivomme sinulta?

• Olet asiakaslähtöinen, pidetty, luotettava ja ahkera työkaveri

• Olet hyvä organisoimaan ja sinulla pysyy kaikki langat käsissäsi ja olet motivoitunut työntekoon

• Kokemus pizzan valmistamisesta on ehdottomasti plussaa!

Pääset työskentelemään nopeasti kasvavassa perheyrityksessä, jossa arvostetaan työntekijöitä ja olet mukana luomassa Suomen parasta pizzaan keskittynyttä ravintolaketjua.

Jätä meille hakemus heti, niin jutellaan työstä lisää! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Classic Pizza on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Classic Pizza Ruka Kuusamo
Classic Pizza Ruka Kuusamo

Classic since 1996 Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, mutta jatkuvasti myös uudistuva pizzaravintola. Emme ole pelkkä pizzeria, vaan tarjoamme kokonaiselämyksen: Viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun ja herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen. Lupauksemme on alusta asti olla se parempi pizzaravintola, johon asiakkaamme palaavat aina uudestaan syömään ja hengähtämään arjen keskellä.