Kokki, Gasthaus Pooki, Uusikaupunki

Kokki, Gasthaus Pooki, Uusikaupunki

Sijainti
Uusikaupunki, Turku, Laitila, Rauma, Eura
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.2.2023

Etsimme kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Gasthaus Pooki on pitkään toiminut majatalo- ravintola, jossa vieraat otetaan avosylin vastaan. Merenrantakaupungin ravintolaan kuuluu luonnollisesti monipuolisesti eri kalaruokia ja laaja viinivalikoima mahdollistaa myös viininmaistelujen järjestämisen.

Kokkina haluat luoda vieraillemme ravintolakäynnistä elämyksen ammattitaidolla valmistamillasi annoksilla. Jokainen annos on käyntikorttisi ja olet ylpeä työsi tuloksesta. Olet kartuttanut kokemusta jo ravintola-alalla ja nautit työstä keittiön puolella.

Työyhteisö on pieni, ja toivomme kaikkien tekevän työtään täydestä sydämestään. Työssä pääsemme loistamaan, kun kaikki tuovat oman tärkeän panoksensa kokonaisuuteen. Uskomme, että kun työssä voidaan hyvin, näkyy se myös ulos asiakkaille.

Talvisin ravintolatoiminta keskittyy sisätiloihin, kun taas kauniin kesäpihan auetessa asiakaspaikat moninkertaistuvat, toiminta monipuolistuu ja erilaisista tapahtumista tulee osa Pookin arkea.

Sinulla tulee olla hygieniapassi sekä todistus terveydentilasta (salmonella) ennen työsuhteen alkamista. Pärjäät työssäsi suomen kielellä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen täysillä tunneilla. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Hae tehtävää Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Kerro meille hakemuksessa omasta osaamisestasi ja laitathan hakemukseesi palkkatoiveesi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pooki Foods Oy

Gasthaus Pooki on vuonna 1986 avattu majatalo-ravintola, joka on vuosien mittaan tullut tunnetuksi paitsi laadukkaasta ruuasta ja ystävällisestä palvelusta, niin myös viihtyisästä kesäpihastaan. Vehreä ja laaja sisäpiha kerää tanssikansan läheltä ja kaukaa viettämään suvipäivää. Pihalla seisoo myös pienoismalli Lyökin pookista, joka on Pookin esikuva Uudenkaupungin saaristossa.