Kokki, Gastropub Eino

Kokki, Gastropub Eino

Sijainti
Mikkeli
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.3.2023

Etsimme nopean mukautumiskyvyn omaavaa, työtä pelkäämätöntä yksilöä osaksi lämmintä ja rentoa työyhteisöä!

Haemme á la carte -taitoista kokkia kesäsesongin ajaksi Gastropub Einoon.

Toivomme, että viihdyt keittiössä kuin kotonasi, sytyt kiireestä ja nautit laadukkaasta työn jäljestä! Tämä tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta kokin tehtävistä, mutta arvostamme myös intoa oppia uutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta!

Gastropub Einon työympäristö on ajoittain hyvin hektinen ja työpäivän aikana joudut hallitsemaan monenlaisia kokonaisuuksia. Toivommekin, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta sekä kykyä tarttua rohkeasti haasteisiin.

Ennen työsuhteen alkua, odotamme että sinulla on hallussasi hygieniapassi, sekä todistus terveydentilasta (ent. salmonellatodistus).

Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville sekä ravintolan aukioloajoille, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus vähintään TES mukainen, ammattilaisten palkkaus sovittavissa erikseen ammattitaitoon perustuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa 2023 ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Barona tarjoaa tarvittaessa apua majoituksen järjestämiseen.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

Huomioithan ettemme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jasmi Martikainen
Jasmi Martikainen
Osuuskauppa Suur-Savo
Osuuskauppa Suur-Savo

Gastropub Einossa voi nauttia rennosta ja iloisesta palvelusta, leppoisasta tunnelmasta ja monipuolisesta ruoka- ja juomavalikoimasta aivan Mikkelin ytimessä! Einoon on helppo piipahtaa lasilliselle ostospäivän lomassa, tulla pelailemaan viinin ääreen ystävien kanssa tai unohtua vaikka jatkamaan iltaa pitempäänkin! Ruoka on meillä nautinto - rehtiä suomalaista ruokaa skandivaikuttein sekä paikallisilla raaka-aineilla höystettynä.