Kokki, henkilöstöravintola

Kokki, henkilöstöravintola

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
23.6.2024

Barona etsii keittiötaikureita!

Lähetämme keittiön taikureille kutsun: Etsimme joukkoomme lahjakkaita ja intohimoisia kokkeja, jotka osaavat loihtia makuelämyksiä kuin taikurin taikasauvalla. Tule mukaan seikkailuun, jossa ruoka on taikatemppujen tähti!

Jos olet kuin keittiön taikuri, tehtävänäsi on loihtia ruokaa, joka saa asiakkaamme haukkomaan henkeään sen herkullisuudesta! Keittiösi on taikurin areena, ja valmistat herkkuja henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa. Etsimme osaajia niin syksyn kestäviin määräaikaisiin työsuhteisiin kuin keikkatyöhönkin. Voit päästä kokeilemaan vaikka taikurihatun nostamista – no, ei ehkä ihan, mutta melkein!

Edellytykset:

  • Vähintään muutaman vuoden kokemus keittiön taioista sekä hygieniapassi
  • Alan koulutus on eduksi
  • Joustava asenne ja kyky työskennellä tiimissä
  • Taikurin kyky loihtia makuelämyksiä, jotka jäävät asiakkaidemme muistoihin
  • Sujuva suomen kielen taitoa, koska reseptiikka on suomeksi

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden työskennellä erilaisissa keittiöympäristöissä
  • Huumorintajulla terästettyä työyhteisöä, jossa nauru on paras mauste
  • Joustavat työajat, koska taikuri toimii aina yleisön mukaan ja esiintyy oman sovitun kalenterin mukaisesti

Käytössä on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus. Palkkaus Mara TES mukainen, kokemusvuodet huomioiden. Ammattilaisen palkkaus sovitaan aina erikseen ammattitaitoon perustuen. Ennen töiden aloitusta sinun tulee toimittaa selvitys terveydentilasta salmonellatartunnan poissulkemiseksi.

Jos tunnet, että sinussa asuu keittiötaikurin sielu ja olet valmis loihtimaan herkullisia ruokia, lähetä taianomainen hakemuksesi ja CV:si Baronan sivujen kautta. Kerro myös, millainen taikuri juuri sinä olet ja miksi haluat liittyä meidän tiimiimme.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa