Kokki, Hook Jyväskylä

Kokki, Hook Jyväskylä

Sijainti
Jyväskylä, Muurame, Laukaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
10.7.2022

Haemme nyt KOKKIA JYVÄSKYLÄN tiimiin juuri avattuun HOOK ravintolaan!

Tässä työtehtävässä pärjää hyvän asenteen omaava tyyppi, joka nauttii hektisestä sekä monipuolisesta työympäristöstä ja on innostunut oppimaan "all american eatery" -konseptin salat! Sinulla ei tarvitse olla pitkää kokemusta alalta, saat työhön hyvän perehdytyksen! Työtehtäviisi kuuluu ravintolan keittiössä annosten valmistaminen, niiden esivalmistelu ja muut keittiötyötehtävät. Annokset ovat helppoja, hauskoja, tuoreita ja runsaita. Ruoat valmistetaan aina annoskorttien mukaisesti laadukkaista raaka-aineista.

Työssä tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi! Kerkeät hyvin hankkimaan ne vielä rekrytointiprosessin aikana.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Työt alkavat mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla tilanteesi sekä sopimuksen mukaan 60-112,5h/3vko tai joustavasti keikkaillen. Myös kesätyö keittiössä on mahdollista tilanteen mukaan. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan klo 12–00 välille painottuen iltaan, joten tämä työ sopii hyvin myös esimerkiksi opintojen ohelle!

Kuulostaako hyvältä - niin meistäkin!

Jätä siis hakemuksesi ja varmista paikkasi Hookin porukassa jo nyt! Hakijalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Suomen Koukkuravintolat Oy
Suomen Koukkuravintolat Oy

Ravintola HOOK – SUOMEN PARHAAT SIIVET, RIBSIT, BURGERIT JO VUODESTA 1997. Hookin tuoreet vastapaistetut kanansiivet herkullisen kastikkeen kera vievät kielen mennessään! Maittavien ruokien lisäksi rennon meiningin Hookissa nautitaan urheilutarjonnasta sekä tärkeistä tapahtumista isojen screenien välityksellä.