Kokki, Hook Lahti

Kokki, Hook Lahti

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
11.6.2023

Ravintola HOOK – SUOMEN PARHAAT SIIVET, RIBSIT, BURGERIT JO VUODESTA 1997. Hookin tuoreet vastapaistetut kanansiivet herkullisen kastikkeen kera vievät kielen mennessään! Maittavien ruokien lisäksi rennon meiningin Hookissa nautitaan urheilutarjonnasta sekä tärkeistä tapahtumista screenien välityksellä.

Haemme keikkailevaa KOKKIA LAHDEN HOOK ravintolaan!

Tässä työtehtävässä pärjää hyvän asenteen omaava tyyppi, joka nauttii hektisestä sekä monipuolisesta työympäristöstä ja on innostunut oppimaan "all american eatery" -konseptin salat! Sinulla ei tarvitse olla pitkää kokemusta alalta, saat työhön hyvän perehdytyksen! Työtehtäviisi kuuluu ravintolan keittiössä annosten valmistaminen, niiden esivalmistelu ja muut keittiötyötehtävät. Annokset ovat helppoja, hauskoja, tuoreita ja runsaita. Ruoat valmistetaan aina annoskorttien mukaisesti laadukkaista raaka-aineista.

Työssä tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi! Kerkeät hyvin hankkimaan ne vielä rekrytointiprosessin aikana.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Työt alkavat mahdollisimman pian perehdytyksellä ja töitä on tarjolla tilanteesi mukaan joustavasti keikkaillen. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan, painottuen iltaan, joten tämä työ sopii hyvin myös esimerkiksi opintojen ohelle! Vuoroja on tarjolla pääosin viikonloppuisin, mutta ajoittain myös arki-iltoina. Valituksi tullut työntekijä työllistyy Baronan kautta keikkatyöntekijäksi.

Kuulostaako hyvältä - niin meistäkin!

Jätä siis hakemuksesi ja varmista paikkasi Hookin porukassa jo nyt! Hakijalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa