Kokki, Hook Lahti

Kokki, Hook Lahti

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Hakuaika päättyy
2.4.2023

Ravintola HOOK – SUOMEN PARHAAT SIIVET, RIBSIT, BURGERIT JO VUODESTA 1997. Hookin tuoreet vastapaistetut kanansiivet herkullisen kastikkeen kera vievät kielen mennessään! Maittavien ruokien lisäksi rennon meiningin Hookissa nautitaan urheilutarjonnasta sekä tärkeistä tapahtumista screenien välityksellä.

HAEMME NYT KOKKIA HOOK RAVINTOLAAN LAHTEEN!

Tässä työtehtävässä pärjää hyvän asenteen omaava tyyppi, joka nauttii hektisestä sekä monipuolisesta työympäristöstä ja on innostunut oppimaan "all american eatery" -konseptin salat! Sinulla ei tarvitse olla pitkää kokemusta alalta, mutta käsitys keittiötyöstä sinulla tulisi olla.

Työtehtäviisi kuuluu ravintolan keittiössä annosten valmistaminen, niiden esivalmistelu ja muut keittiötyötehtävät. Annokset ovat helppoja, hauskoja, tuoreita ja runsaita. Ruoat valmistetaan aina annoskorttien mukaisesti laadukkaista raaka-aineista. Saat työhön hyvän perehdytyksen!

Työssä tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi! Kerkeät hyvin hankkimaan ne vielä rekrytointiprosessin aikana.

Lisätietoja ja hakuohjeet: Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunteja on tarjolla 90h/3vko. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan 12-00 välille.

Jätä siis hakemuksesi ja varmista paikkasi Hookin porukassa jo nyt!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa